« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE

Muške mane koje su ženama - seksi

Pripadnici jačeg spola na kraju su popustili pod pritiskom medija i počeli usvajati iskrivljenu sliku savršenog muškarca koja se svakodnevno servira

Brijanje? Bezveze ...
Brijanje? Bezveze ... (DeviantArt)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

izgled

Muškarci se u zadnje vrijeme sve više trude biti savršeni, jer su i pripadnici jačeg spola na kraju popustili pod pritiskom medija i počeli usvajati iskrivljenu sliku savršenog muškarca koja se svakodnevno servira.

No, ako ne spadate u takve likove, nema straha za vas - žene i dalje puno više vole neke mane na muškarcima, štoviše, one su im prilično seksi.

>> Majstori su ženama najviše seksi >>

Najsretniji mogu biti oni muškarci kojima održavanje svog izgleda baš i nije na prvom mjestu jer, primjerice, redovito brijanje više nije u modi, kažu žene tvrdeći kako im je najviše seksi brada stara nekoliko dana.

Takav ležeran, pomalo buntovnički izgled uz razbarušenu kosu ženama je nevjerojatno seksi.

Sjajna vijest i za one kojima vježbanje nije jača strana - ženama pločice na trbuhu nisu zanimljive, to je izjavilo čak dvije trećine njih, jer im je draže vidjeti prirodni trbušćić koji daje do znanja da muškarac nije opsjednut svojim izgledom.

>> Kako izgledati seksi - dečki, budite zamišljeni, cure, nasmijte se >>

Na kraju, vrijedi ponoviti ono što se zna oduvijek - znakovi starenja na muškarcu su seksi, od sijede kose do bora, a što je najzanimljivije, ćelave glave također su vrlo visoko na listi poželjnih.

08.12.2015. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh