« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SNOVI

Muškarci žele da žene budu ...

Svaki muškarac ima neki svoj ideal žene koji pokušava pronaći, no par stvari su zajedničke svim pripadnicima muškog roda

Kakva treba biti savršena žena
Kakva treba biti savršena žena (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

žena iz snova

,

idealna žena

Muškarci imaju svoj ukus o kojem se, kažu, ne raspravlja, pa nije lako zadovoljiti sve zahtjeve koje treba ispuniti žena da bi bila savršena. No, ipak postoji nekoliko karakteristika koje gotovo svaki muškarac traži u ženi, a među njima se ističe razigranost.

Zabavan izlazak je dobar izlazak, a muškarci obožavaju žene sa smislom za humor koje se znaju zabaviti. Naravno, pritom se misli na zabavu s mjerom, ne na tip izlaska kao kad izlaze sa svojim prijateljima i koji se često pretvori u pijanku s glupostima kojih se kasnije srame.

Neovisnost je još jedna karakteristika koju muškarci izuzetno cijene kod žena. Da, svi žele da im draga bude vjerna i da im ugađa, no ipak je broj tradicionalnih muškaraca koji misle da je ženi mjesto u kući sve manje ... a obično i nemaju pristup internetu pa ne mogu ovo pročitati i buniti se. Znači, žena koja zna što hoće i to je sposobna ostvariti omiljena je meta jer u tom slučaju muškarci ne moraju brinuti baš o svemu, a to im itekako odgovara.

Emocionalna zrelost također je vrlo tražena, jer muškarcima nije san žena koja će se na pojavu prvih problema transformirati u osvetoljubivu vješticu koja će ga gađati tanjurima. Muškarci mogu razgovarati o problemima, no na svoj, prilično hladan i logičan način, tako da im se sviđa kad i žena može tome pristupiti na isti način.

Za kraj, jasno, ne možemo zaboraviti jednu stvar - seks. Sloboda u krevetu, opušteno i nesputano uživanje san je svakog muškarca, što sa ženam koje su stisnute i uplašene nije baš jednostavno. 

Budimo pošteni - sve ovo samo pokazuje koliko su muškarci u vezama lijeni i žele da sve teče glatko i na način koji njima odgovara, no i ovakve karakteristike jednostavno ne mogu smetati niti jednoj modernoj ženi

17.05.2014. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh