« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
koja greška

Muškarci u suknjama razbili dvojicu huligana

POGLEDAJTE VIDEO: Mladići pod utjecajam alkohola nasrnuli su na dvojicu transvestita ne sanjajući kako oni savršeno dobro znaju koristiti šake

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

transvestiti

,

transvestiti napad

,

borci u kavezu

,

nasilnici transvestiti

,

napad na transvestite

Dvojica nasilnika iz Swansea napali su jedan par transvestita, no ispalo je da su nabasali na krive "curke". Naime, njihove mete napada bili su borci u "kavezu" koji su izišli u grad u fancy haljinicama.

Dean Gardner (19) i Jason Fender (22), namjerili su se na dva muškarca koja su normalno šetala ulicom noseći perike, kratke suknje i visoke potpetice.

Goluždravog Gardnera snimila je kamera kako zamahuje na muškarca s ružičastom perikom i crnom suknjom.

No, drugi borac iz kaveza, koji je nosio svjetlucavo crnu haljinicu te odgovarajuću crnu dugu periku priskočio je kolegi u pomoć, usput zadajući dva munjevita udarca dvojici huligana.

Dvojica boraca zatim su mrtvi hladni nastavili s šetnjom, zaustavljajući se samo da pokupe torbicu koja ima je ispala tijekom okršaja.

Gardner i Fender ostali su ošamućeni i zbunjeni nakon neuspjelog napada.

Mladići su bili iznimno pijani. Prije susreta s transvestitima već su se bili potukli sa skupinom muškaraca. Policija je tek naknadno saznala da su preodjeveni muškarci vrlo spretni u korištenju mješovitih borilačkih vještina.

Dečki iz Swansea priznali su krivnju za vrijeđanje i nasilno ponašanje te su osuđeni na 4 mjeseca društveno-korisnog rada. Osim toga završili su u kućnom pritvoru pod elektroničkim nadzorom od 7 do 19 sati.

07.10.2009. 13:36:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh