« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Muškarci su za kvantitetu, a žene za kvalitetu - naravno, riječ je o seksu

Seks se doživljava različito ako ste muškarac ili žena, to vam je do sada već trebalo postati jasno, a evo koje su glavne razlike u percepciji

Što u seksu žele žene, a što muškarci?
Što u seksu žele žene, a što muškarci? (DeviantArt)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

percepcija

Seks je sasvim različita stvar za muškarce i žene, dokazala su nebrojena istraživanja, a niti ovo novo nije daleko od toga - preko 6 tisuća ljudi je ispitano, a pokazalo se da žene puno više razmišljaju o seksu od mukaraca i njihov je popis stvari koje ubijaju želju za seksom puno, puno duži od muškoga.

Uz to, popis loših stvari u seksu puno je duži kod osoba koje se smatraju dobrim ulovom ili seksualno poželjnim partnerom.

Više-manje svi su se ispitanici složili da lijene i zahtjevne u seksu treba zaobilaziti u širokom luku, a kod afera za jednu noć iste stvari odbijaju oba spola - zdravstveni problemi, loša higijena i loš miris.

No, kad se traži ozbiljniji partner, preciznije dugoročnija veza, seks je ono na što posebno paze i muškarci i žene. Ipak, tu postoji jedna ključna razlika - za muškarce je glavni problem nizak seksualni nagon, dok je kod žena to loš seks.

Preciznije, čini se kako se muškarci žale na kvantitetu, a žene na kvalitetu seksa. Pa vi vidite ...

13.11.2015. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh