« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Muškarci koji vam ne trebaju u životu

Svaka žena ima neke svoje želje, željice i snove kad su muškarci u pitanju, no ovih par tipova muškaraca svaka bi trebala izbjegavati

Ovakve treba tjerati kao dosadne muhe
Ovakve treba tjerati kao dosadne muhe (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tipovi muškaraca

,

loši muškarci

Muškaraca ima stvarno raznih, i u tom bogatstvu likova svaka bi žena mogla pronaći onog koji joj najviše odgovara, no ima par tipova koje jednostavno treba izbjegavati u vrlo širokom luku.

Recimo, noćna ptica - taj poruke šalje samo u sitne sate, zove te da se družite za sat vremena i jedino što može smisliti je da dođete kod njega ... takav lik želi samo seks, ništa drugo. Stoga, pošaljite ga u vječnu šetnju, daleko od vas.

Lik koji nije spreman - tipična glupost koju su frajeri u stanju ispaliti: da, ja bih svašta nešto, bio bih ti prijatelj s povlasticama i rado bi se povremeno igrao u krevetu s tobom, ali veza .. hmmm ... ne, nisam spreman za takvu obavezu. Osim ako nije Brad Pitt ili George Clooney, ništa od toga.

Za kraj, vječno dijete - spava do kasno, liježe rano, suđe gomila na hrpe i čeka da ga vi operete iz samilosti, posla nema, a starci daju lovu ... na takvog se stvarno može zalijepiti samo neka vrlo, vrlo očajna žena.

09.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh