« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Muškarci kakve treba pronaći i sačuvati

Jasno je samo po sebi da su tražena roba muškarci koji znaju što žele i nemaju problema to odmah staviti na stol

Kakvi su muškarci najbolji?
Kakvi su muškarci najbolji? (Arhiva)
Više o

muškarac

,

partner

,

savršen muškarac

Muškarci su, kao uostalom i žene, puno više od običnog zbroja izgleda i karakternih osobina, no svejedno postoji nekoliko tipova muškaraca za koje se vrijedi potruditi, zgrabiti ih i ne puštati od sebe.

Tako je jasno samo po sebi da su tražena roba muškarci koji znaju što žele i nemaju problema to odmah staviti na stol, a onaj koji nazove odmah drugi dan nakon spoja spada u rijetke pristojne koje odmah treba staviti visoko na listu poželjnih

Jednako tako, sjajan su odabir i oni koje drže obećanja: što kažu, to i naprave, a kad im se ispriječe objektivne okolnosti, dobro ih objasne te se nakon toga iskreno ispričaju što su propustili održati obećanje.

Ozbiljni muškarci su također poželjni, a dobar je znak kada muškarac želi upoznati prijatelje svoje nove partnerice i predstaviti joj svoje, što pokazuje da ima ozbiljne namjere, a ako se još uz to ne srami posjeta roditeljima i ne misli da je to tlaka - još bolje!

Na kraju, ako je spreman na kompromise i ne želi mijenjati svoju partnericu, a uz to ga nije sram razgovarati o osjećajima - vjerujte, trebate ga uloviti prije drugih!

05.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh