« Seks
objavljeno prije 8 godina
WTF?!

Muškarci glume orgazam - češće od žena

Glumljeni orgazam obično se veže uz žene, no te optužbe definitivno nisu na mjestu, jer je istraživanje pokazalo da su muškarci tu puno gori

Desanka Šakić je najčešći krivac?!
Desanka Šakić je najčešći krivac?! (Arhiva)
Više o

orgazam

,

muškarci

,

glumljeni orgazam

Glumljeni orgazam stigma je koja se obrušila na ženski spol, o tome su napisani mnogi članci, no stvarnost je, kao uostalom često u seksu, potpuno drugačija.

Naime, istraživanje provedeno na kanadskom Sveučilištu Quebec pokazalo je sasvim drugu sliku - muškarci glume orgazam češće od žena, i to jednom u svaka četiri seksa!

U istraživanju je intervjuirano 230 muških dobrovoljaca starih između 18 i 29 godina, a znanstvenici su željeli znati jesu li ikada glumili orgazam, i ako da, koliko često. A rezultati su bili prilično iznenađujući.

"U prosjeku, sudionici su izvijestili kako glume orgazam svaki četvrti put, kada imaju seksualne susrete, u svojim trenutnim ljubavnim odnosima. Najčešći razlozi zašto glume su potpora partnerovom emocionalnom blagostanju, odnosno da se ne otkrije kako je posrijedi bio utjecaj alkohola ili neraspoloženost za seks", otkrili su voditelji istraživanja.

Logično, najviše se lažnih orgazama dogodilo tijekom vaginalnog seksa, no povremeno se to događalo i tijekom oralnog i analnog seksa te ručne stimulacije, rekli su ispitanici, iako nama tu nešto nije baš pretjerano jasno ...

20.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh