« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Muškarce nije tako lako razumjeti

Žene tvrde da muškarci njih ne razumiju, no da one čitaju jači spol kao otvorenu knjigu, ali je li to baš tako? Neki misle da nije...

Mislite li da razumijete muškarce?
Mislite li da razumijete muškarce? (DeviantArt)
Više o

žene

,

komunikacija

,

muškarci

,

razumijevanje

Muškarci su, ako pitate žene, vrlo jednostavna bića koja se može lako shvatiti, no je li to baš tako? Svaka iskusnija žena reći će vam da nije i da muškarce treba dešifrirati, baš kao što oni trebaju žene.

Primjerice, znate li da muškarcima treba otprilike pola minute da bi izrazili svoje mišljenje o nečemu, i to stoga što im treba vremena da u glavi slože odgovor koji ih zadovoljava, a požurivanje i dodatna pitanja samo će ih zbuniti.

Jednako tako, razgovarati s muškarcem dok radi nešto drugo nije produktivno, jer nema šanse da radi više stvari u isto vrijeme. Nešto će morati prestati raditi, a najčešće je to razgovor s vama. Ne ljutite se, pričekajte da završi posao.

Također, detaljno prepričavanje događaja nije za muškarce, jer primjećuju manje detalja od žena. Stoga, kad vi razvezete priču, njemu vrlo brzo postaje dosadno ako idete u detalje. Kratak i jasan opis izazvat će reakciju i zadržati njegovu pažnju.

Za kraj, ono što žene možda i najviše izluđuje - muškarci jednostavno imaju potrebu rješavati probleme, tako da se ne trebate čuditi kad vam on u pola vaše tirade o problemima na poslu krene objašnjavati kako bi on to riješio. Kako spriječiti takve dobronamjerne savjete koji vam idu na živce? Lijepo ga zamolite da vas prvo sasluša do kraja.

Sve u svemu, izgleda da ipak nisu toliko prozirni i jednostavni...

05.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh