« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
KRVOPROLIĆE

Muškarac u Nevadi otvorio vatru na vojnike Nacionalne garde

U napadu je ranjeno osam osoba. U samom restoranu ubijeno je dvoje pripadnika Nacionalne garde, muškarac i žena, a druga pripadnica garde umrla je nakon operacije u bolnici

Fotografija vijesti
Više o

Nacionalna garda

,

krvoproliće

,

nevada

Jedan je Amerikanac iz još neutvrđenih razloga iz jurišne puške AK-47 jučer otvorio vatru na petoricu pripadnika američke Nacionalne garde u odorama koji su doručkovali u fast food restoranu u Carson Cityju, pri čemu je poginulo četvero ljudi, prenosi Hina.

Osumnjičenik, za kojeg policija navodi da je bio sam, na kraju je pucao u sebe te je umro u bolnici. Identificiran je kao 32-godišnji Eduardo Sencion, rekao je šerif Carson Cityja Kenny Furlong, izvijestio je u srijedu NBC News.

U napadu je ranjeno osam osoba. U samom restoranu ubijeno je dvoje pripadnika Nacionalne garde, muškarac i žena, a druga pripadnica garde umrla je nakon operacije u bolnici, priopćile su vlasti. Još dvoje pripadnika garde završilo je u bolnici.

Motivi napadača nisu utvrđeni.

Sencion je radio u obiteljskom obrtu u obližnjem gradiću South Lake Tahoeu u Kaliforniji, i nije bio povezan ni s kim u restoranu, rekao je šerif Furlong.

Obitelj Sencion u razgovorima s istražiteljima izrazila je zabrinutost zbog njegova mentalnog zdravlja, dodao je Furlong ne ulazeći u pojedinosti.

Glasnogovornica Nacionalne garde Nevade April Conway rekla je kako nema naznaka da je napadač imao bilo kakve veze s Gardom. Restoran IHOP, u kojem se dogodila tragedija, udaljen je oko šest kilometara od kompleksa Nacionalne garde u Carson Cityju.

07.09.2011. 15:51:35
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    emin
    08.09.2011. 11:49
    Naravno da mnogi zele da se osvete americi zbog bezobzirnog masovnog ubijanja civila, zbog toga se izvan zapada USA smatra teroristickom drzavom.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh