« Život
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
BIZARNO

Muškarac sa "ženskim" grudima zapanjio liječnike

Jedan kineski farmer ima navjeći par muških grudi na svijetu, tvrde liječnici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

Kina

,

medicinski fenomen

,

najveće muške grudi

,

prsa

53-godišnji Guo Feng očajnički traži rješenje za svoje masivne grudi doslovce nalik ženskima jer mu smetaju prilikom posla. Znatiželjno lokalno stanovništvo često se skupljalo ispred njegove farme samo kako bi ga ismijavalo, zbog čega je bio prisiljen nositi kaput čak i po toplom vremenu.

˝Prije jedno 10 godina prsa su mi počela rasti, ali na to nisam obraćao pažnju jer sam se debljao proporcionalno. No posljednjih par godina to je postalno nepodnošljivo. Povlačio sam se po bolnicama i nitko mi nije mogao pomoći˝, prisjeća se Feng.

˝Potrošio sam svu ušteđevinu na preglede i testove, no nikakvih rezultata dobio nisam. U stvari, prsa su mi sada veća nego inače. Ponekad mislim da mi liječnici ne žele pomoći jer smatraju moj slučaj medicinskim fenomenom.˝

Dr. Zhang Lilan iz Jinan Chest bolnice u Pekingu kaže kako tako nešto nikad nije vidio u svojih 30 godina karijere. ˝Ovaj čovjek je u svakom pogledu muškarac, osim što ima ogromne grudi. Ispitali smo je li konzumirao nešto toksično, ali krvni testovi su bili negativni. Njegov genetički materijal je normalan, a ne radi se ni o raku. Radi se o masnom tkivu, no najbolje što možemo sugerirati jest da je ovo slučaj najvećih muških grudi ikada.˝

Feng je toliko očajan da prijeti kako će si sam odrezati grudi ako mu nitko ne pomogne. No liječnici tvrde kako ne mogu djelovati dok ne identificiraju problem.

26.03.2010. 17:14:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh