« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
KA-CHING

Muškarac kažnjen nakon što je platio račun s 2500 kovanica

Nezadovoljan računom za liječnika, muškarac iz američke države Utah sasuo je kovanice na pult klinike i time zaradio kaznu

Legitimno sredstvo plaćanja?
Legitimno sredstvo plaćanja? (itisnotmike/DeviantArt)
Više o

SAD

,

Utah

Jason West, muškarac iz grada Vernal u američkoj državi Utah kažnjen je za ometanje javnog reda i mira nakon što je odlučio platiti račun za liječnika sa 2.500 kovanica.

Novine Desert News of Salt Lake City navode da je Jason otišao u gradsku kliniku s namjerom da zatraži reklamaciju liječničkog računa u iznosu od 25 američkih dolara s kojim nije bio zadovoljan.

Nakon kratkog razgovora sa osobljem klinike i upita primaju li gotovinu, Jason je jednostavno sasuo kovanice iz vreće na pult i zatražio od osoblja da ih prebroji.

Taj je potez poprilično uzrujao djelatnike klinike, posebno zbog činjenice da su se kovanice razasule ne samo po pultu, već i podu cijele prostorije.

Načelnik policije iz Vernala rekao je kako taj potez nije poslužio nikakvoj legitimnoj svrsi i da je 38-godišnjem Jasonu izrečena kazna od 140 američkih dolara. To je 14000 centi.

06.06.2011. 19:05:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Mike
    07.06.2011. 20:02
    "Načelnik policije iz Vernala rekao je kako taj potez nije poslužio nikakvoj legitimnoj svrsi i da je 38-godišnjem Jasonu izrečena kazna od 140 američkih dolara. To je 1400 centi."

    Zanimljiva zadnja recenica :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh