« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
FENOMENALAN GLAS

Muška Susan Boyle: Pogledajte tinejdžera koji je oduševio Britaniju

Mladi pjevač koji glasom i stasom podsjeća na pokojnog Pavarottija već ima nekoliko popularnih videa na YouTubeu, a britanski su ga mediji prozvali sljedećom Susan Boyle

Fotografija vijesti
Više o

YouTube

,

Britain's Got Talent

,

viralni video

,

Jonathan Antoine

Svega tri dana bilo je potrebno da video Jonathana Antoinea i Charlotte Jaconelli na YouTubeu vidi više od milijun ljudi, a čini se kako bi to mogao biti tek početak slave za ove mlade ljude.

Naime, kako smo to već viđali u prošlosti, video prilog iz popularnog showa Britain's Got Talent prikazuje pjevački par kako govori o vom prijateljstvu, nakon čega izlazi pred standardno sumnjičavi žiri, kojemu nije strano podcjenjivanje natjecatelja na temelju njihova fizičkog izgleda.

Unatoč tomu što oboje na kraju pruže fenomenalnu izvedbu, svjetla pozornice potpuno „krade" sjajni Jonathan, čije pjevanje šokira žiri i baca publiku u trans.

Poslovično bahati Simon Cowell na kraju mu predloži da natjecanje nastavi bez partnerice, budući da bi ga ona mogla onemogućiti da ode do kraja, ali Jonathan odbije tu ponudu.

Mladi pjevač koji glasom i stasom podsjeća na pokojnog Pavarottija već ima nekoliko popularnih videa na YouTubeu, a britanski su ga mediji prozvali sljedećom Susan Boyle. Jesu li takvi epiteti opravdani ili ne, prosudite sami.

28.03.2012. 09:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh