« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
OPA :)

Muška inspiracija za masturbaciju

Tijekom masturbacije je 65 posto ispitanika mislilo da su ženske cipele erotične, dok je postotak u "normalnom" stanju bio 42 posto

O čemu muškarci razmišljaju s veseljkom u ruci :)
O čemu muškarci razmišljaju s veseljkom u ruci :) (Arhiva)
Više o

ženska masturbacija

,

muškarci

,

inspiracija

Masturbacija je tabu tema koja još uvijek nije našla svoj put do javnosti jer, vjerojatno, svi imaju neke svoje ideje i želje kad se odluče poigrati sami sa sobom. Kad su muškarci u pitanju, zna se da je to široko raširena zabava, bez obzira na godine i bračni satus.

E sad, kad muškarci uzmu veseljka u ruku, percepcija se mijenja, i to u nekim slučajevima prilično drastično, pa evo zabavnih podataka.

Tako je, primjerice, 0tprilike 8 posto ispitanika moglo, bez uzbuđenja, zamisliti seks s muškarcem, no kad je ruka krenula u akciju, brojka je skočila na 14 posto. Ne bi vjerovali, ali postotak onih koji su mislili da je dim cigareta napaljujući porastao s 13 na 22 postotka.

Zvuči ludo? Evo još luđe - postotak onih koji su mogli zamisliti da ih životinja seksualno uzbuđuje porastao je sa 6 posto na 16, tako da su znanstvenici jedino mogli zaključiti da kad je mali muški prijatelj u ruci, radi samo njegova glava ...

Za kraj, tijekom masturbacije je 65 posto ispitanika mislilo da su ženske cipele erotične, dok je postotak u "normalnom" stanju bio 42 posto. 

Pa se vi igrajte ....

17.03.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh