« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
EKO FEST

MUN FEST u kolovozu na Mrežnici

Festival urbane glazbe s ekološkom akcijom održat će se od 19. do 22. kolovoza oko 10km uzvodno od Duge Rese

mun fest
mun fest (Mun fest)
Više o

Elemental

,

Atheist Rap

,

Hladno pivo

,

mrežnica

,

festival

,

opasnosti dioksina

,

trovanje dioksinom

,

3d naočale

,

ženske pogreške

,

uspjeh u ljubavi

Posebna pažnja organizatora festivala biti će usmjerena na ekološka pitanja, edukaciju posjetitelja o boravku u prirodi i njezinog očuvanja.

U četiri dana trajanja festivala nastupit će tridesetak izvođača, a do danas su potvrđeni: Hladno Pivo, Elemental, Atheist Rap, The Talco (Italija), Rambo Amadeus (Crna Gora), Stillness!, Six Pack (Srbija), Lord Bishop (U.S.A.), Antenat i Postolar Tripper.

Festival će biti otvoren svaki dan od 10:00 do 06:00 drugi dan, a glazbeni dio programa održavati će se od 20:00 - 05:00 sati.

MUN FEST kamp

Tijekom 4 festivalska dana na MUNfest livadi biti će organiziran kamp za posjetitelje, no oni željni više komfora će preko internet stranica i drugih festivalskih informativnih materijala biti upućeni na privatne i hotelske smještajne kapacitete općine Generalski Stol i grada Duga Resa.

Istim putem, posjetitelje će se upućivati i na odabrane lokalne ugostitelje čija će se selekcija vršiti po kriterijima izvornosti i kvalitete.
Kamp je na raspolaganju 0-24 h.

Ekološke akcije:

Osim koncerata tijekom festivala provodit će se i niz aktivnosti u cilju edukacije posjetitelja i buđenja svijesti o važnosti očuvanja Mrežnice i okoliša općenito.

Predviđena je akcija čišćenja korita Mrežnice (u suradnji s ronilačkim klubom Vodomar), akcija čišćenja obale Mrežnice  (u suradnji s odredom izviđača Spider), projekcije fotografija i filmova o prirodnim i kulturnim ljepotama toka Mrežnice.

Ugostitelji će morati koristiti čaše i ostali potrošni materijal od biorazgradivih materijala, a posjetitelje će se upućivati na važnost odlaganja otpada isključivo na za to predviđena mjesta.

Posebna pažnja biti će posvećena plasmanu lokalnih tradicijskih i ekoloških proizvoda mrežničkog kraja. Planiran je kontakt s ovdašnjim obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim proizvođačima kako bi se osigurao istaknut plasman njihovih proizvoda, bilo putem vlastitih štandova ili preko ugostitelja s festivalskim koncesijama.

Popratni sadržaj festivala:

U organizaciji su i igre te sportske aktivnosti putem kojih se posjetitelje želi zbližiti s ovdašnjim krajolikom i njegovim rekreativnim potencijalima:

- kanuing

- gađanje lukom i strijelom u metu

- gađanje paintball puškom u metu

- gađanje zračnom puškom u metu

- dnevni najam bicikla

- paintball ekipni turnir

- vaterpolo ekipni turnir

- organizirano spuštanje kanuima rijekom Mrežnicom

- prodaja cd-a, lp-a, majica, suvenira

- izložba ekoloških proizvoda

- roštilj na sunce

- tečaj ronjenja

- projekcija slideova i filma o Mrežnici 

Prijevoz do MUN FESTA! 

Prijevoz je moguć vlakom do Generalskog Stola, a od Generalskog Stola do Festivala biti će organiziran autobus. Posebno za ovu priliku HŽ Putnički prijevoz d.o.o. odobrava svim putnicima posjetiteljima 'MUNfest-a popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust koristio bi se na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Generalski Stol i natrag.

Motorima će biti dozvoljen dolazak do samog ulaza na MUN livadu gdje je za njih predviđen parking. Na samu livadu nije moguće ući motoriziranim sredstvima.

Cijena karte:

od 01.06. do 15.07. dnevna 80 kn, festivalska 180 kn, fest + kamp 200 kn
od 15.07. do 18.08. dnevna 100 kn, festivalska 200 kn, fest + kamp 220 kn
od 19.08. na ulazu : dnevna 120 kn, festivalska 230 kn, fest + kamp 250 kn
od 20.08. na ulazu : dnevna 120 kn, festivalska 200 kn, fest + kamp 230 kn
21.08. na ulazu: dnevna 120 kn

Pretprodaja

Eventim pretprodajna mjesta od 01.06.

Od 15.06.

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Zvjezdana prašina, Gruška 10

Route 66, Paromlinska 47

Dancing Bear, Gundulićeva 7

Mulj, Jozefinska 8, Duga Resa

Amadeus, Banjavčićeva 2, Karlovac

Falcon, Antuna Stjepana Radića 9, Sisak

27.05.2010. 10:36:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh