« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
NAGRADE

MTV Video Music Awards u znaku Beyonce

Slavna glazbenica je na dodjelu nagrada stigla u pratnji svoje male obitelji, supruga Jay-Z-ja i kćerkice Blue Ivy, te je primila Michael Jackson Video Vanguard Award

Beyonce je digla publiku i internet na noge
Beyonce je digla publiku i internet na noge (Screenshot YouTube)
Više o

nagrade

,

Beyonce

,

MTV VMA

Dodjela MTV Video Music Awards prošla je u znaku fenomenalnog nastupa Beyonce. Osim nje, u dvorani The Forum u kalifornijskom Inglewoodu izmjenjivala su se najveća imena glazbene scene, među kojima su Iggy Azalea, Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer, Taylor Swift, Nicki Minaj, Sam Smith, Jessie J i drugi. 

Kontroverzna Miley Cyrus osvojila je nagradu za najbolji videospot za pjesmu 'Wrecking Ball'. Bivša teen zvijezda ostala je sjediti u publici zadržavajući suze dok je beskućnik, kojeg je poslala na pozornicu, primio njezin kipić. On je održao govor u korist 1,6 milijuna djece imladih bjegunaca i beskućnika u SAD-u. Sve popularniji britanski glazbenik Ed Sheeran odnio je nagradu za najbolji muški videospot,Katy Perry osvojila je nagradu za najbolji ženski videospot, a najbolji pop video spot ima nova teen senzacija Ariana Grande.

Beyonce je bez sumnje bila kraljica večeri! Slavna glazbenica je na dodjelu nagrada stigla u pratnji svoje male obitelji, supruga Jay-Z-ja i kćerkice Blue Ivy, te je primila Michael Jackson Video Vanguard Award. Bey je bila na vrhu liste s nevjerojatnih osam nominacija, uključujući onu za video godine, najbolji ženski video i najbolju koreografiju. Queen B je održala maratonski nastup koji se sastojao od čak 14 pjesama, redom: 'Mine', 'Haunted/Pretty Hurts', 'Haunted', 'No Angel', 'Jealous', 'Blow', 'Drunk In Love', 'Rocket', 'Partition', 'Superpower', 'Flawless','Yonce', 'Blue' i 'XO'.Među prezenterima našli su se Gwen Stefani, Kim Kardashian, Demi Lovato, Lorde, Taylor Schilling, Laverne Cox, Uzo Aduba, Dylan O'Brien, Nina Dobrev, Jason Derulo i Trey Songz.  

Glazbena senzacija s Novog Zelanda, 17-godišnja Lorde, osvojila je nagradu za najbolji rock video za 'Royals', naslov koje je već osvojio Grammy za najbolju pjesmu godine u siječnju te najbolji solo pop. 

Evo tko je još slavio na MTV VMA 2014:

Video godine: Miley Cyrus 'Wrecking Ball'
Najbolji hip-hop video: Drake feat. Majid Jordan, 'Hold On (We're Going Home)'
Najbolji video izvođača: Ed Sheeran feat. Rihanna, 'The Monster'
Najbolji video izvođačice: Katy Perry feat. Juicy J, 'Dark Horse'
Najbolji pop video: Ariana Grande feat. Iggy Azalea, 'Problem'
Najbolji rock video: Lorde, 'Royals'
Najbolji lyric video: 5 Seconds of Summer, 'Don't Stop'
Najbolji video s porukom: Beyonce, 'Pretty Hurts' 
Umjetnik koji obećava: Fifth Harmony, 'Miss Movin On'
Najbolja scenografija: Arcade Fire, 'Reflektor'
Najbolja režija: DJ Snake & Lil Jon, 'Turn Down For What'

25.08.2014. 12:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh