« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
SHOW

Cesar Milan uskoro u Zagrebu

Vaš pas grize i ne prestaje lajati? Onda je ovo show za vas! Cesar Milan - vođa čopora uživo

Vođa čopora uživo!
Vođa čopora uživo! (Arhiva)
Više o

Cesar Milan

,

Arena Zagreb

Njegove poučne i zanimljive TV serije očekivali smo s nestrpljenjem i gledali ih s užitkom, potajno priželjkujući da nam pokuca na vrata i riješi probleme s našim četveronožnim ljubimcem, a sada ćemo imati priliku gledati ga uživo!

Cesar Millan, najpoznatiji stručnjak za pse na svijetu, koji je svojom filozofijom i tehnikama pomogao milijunima vlasnika pasa, svoje će umijeće predstaviti hrvatskoj publici kroz predstavu 'Vođa čopora uživo', 01. listopada u zagrebačkoj Areni.

Poznat po svojoj hit seriji "Cesar Millan - Šaptač psima" te novom serijom "Cesar To The Rescue", Millan ima vodeći autoritet u području pseće rehabilitacije. Za vrijeme ove zabavno-edukativne predstave, Cesar Millan će s publikom podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Ljubitelje pasa inspirirat će otkrivanjem formule za sretnije i zdravije odnose između ljudi i njihovih najboljih prijatelja. Neki od najboljih trenutaka u Cesarovim live predstavama nastaju prilikom demonstracija njegovih tehnika.

Zanimljiva stavka je ta da će Cesar za svoju predstavu odabrati pse iz Hrvatske, pa će sukladno tome biti održana audicija, što je jedinstvena prilika za vlasnike pasa da riješe probleme koje imaju sa psima te uključe svoje ljubimce u najpopularniji show takve vrste. Za svoju predstavu Cesar i njegov tim birat će pse s uobičajenim problemima, štence, 'tinejdžerske' pse koji se pretjerano uzbuđuju, pse opsjednute igračkama, određenom igrom i slično, hiperaktivne pse, spašene pse sa inspirativnim pričama, pa čak i skupine pasa.

Više informacija o audiciji pasa koji će biti dio predstave možete pronaći na slijedećem linku : www.cesarsway.com/europedogs

Za vrijeme showa, Millan će prezentirati svoje vrijedne lekcije te uživo demonstrirati sljedeće:

  • kako prepoznati i razumjeti govor tijela vašeg psa kako biste na vrijeme spriječili ili riješili problem u ponašanju

  • kakva je uloga nagona u oblikovanju psećeg, ali i ljudskog ponašanja

  • kako identificirati ono što aktivira nedolično ponašanje te kako "preodgojiti" psa.

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod.

Napomena: U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a cijene se kreću od 196 kuna na više.

03.09.2014. 14:29:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh