« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Mršavljenje prema znaku horoskopa

Kako znakovi horoskopa skidaju kilograme
Kako znakovi horoskopa skidaju kilograme (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

mršavljenje

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

skidanje kilograma

,

znakovi horoskopa

Ovan je impulzivan i na dijete kreće odmah, no jednako tako brzo ih i prekida ako ne uspiju nakon dva dana. Kako je kompetitivan, dobro bi bilo natjecati se s nekim. Trebali bi smanjiti unos ugljikohidrata i povećati unos proteina - Ovan vlada mozgom, a njemu su proteini glavno gorivo.

Bik je nesretan kad se mora odreći hrane, stoga treba zaobilaziti restriktivne dijete i pokušati se prebaciti na zdraviju ishranu koja treba biti maštovito servirana. Bikovi se lako debljaju, pa trebaju izbjegavati hranu s puno kalorija i šećera.

Blizanci vole raditi više stvari odjednom, pa je kombinacija vježbanja i dijete idealna varijanta za Blizance. Kako su aktivne osobe, lako izgaraju kalorije, no teško se drže propisane dijete. Moraju izbjegavati brzu hranu, a kako su vladari živčanog sustava i ruku, hranu trebaju jesti polako i na miru.

Rak se tješi hranom, njome potiskuje bolne osjećaje i zato im je potreban vrlo precizan režim prehrane - vole se kažnjavati glađu i natrpavati kad su tužni. Vladaju grudima i trbuhom, pa moraju paziti da prejedanjem ne izazovu probavne smetnje. 

Lav je pun samopouzdanja i lako će prihvatiti novi, zdrav na čin prehrane koji će usvojiti zbog snage svog karaktera. Uz to, važna im je potvrda drugih (kako si smršavio/la), pa će svaki kompliment pomoći u akciji mršavljenja. Lav vlada srcem, pa se treba paziti umaka punih ugljikohidrata.

Djevica je zbog svoje praktičnosti pravi majstor za liste i pazi na prehranu, stoga je kod dijete važno voditi dnevnik prehrane uz istaknute kalorije i nutritivnu vrijednost. Glavna karakteristika je - nema odustajanja. Koža je glavni organ kojim vlada Djevica, pa treba paziti na hranu koja izaziva alergije.

Vaga će jako teško odabrati dijetu jer će uvijek misliti da postoji neka bolja, a često će i započeti sasvim drugačiju usred odabrane. Kad shvate da će zbog dijete biti ljepši, to će im biti glavni poticaj. Glavni organ kojima upravlja Vaga su bubrezi, stoga treba paziti na unos kalija.

Škorpion ima najsnažniju volju od svih znakova i kad odluči otići na dijetu, sigurno neće odustati sve dok ne postigne željeni rezultat. Škorpion vlada crijevima, pa mora jesti hranu punu prehrambenih vlakana kako ne bi patio od zatvora.

Strijelac voli izazove, no ako ne bude rezultata u rekordnom roku, jednako tako lako će odustati od dijete. Kako je inače neumjeren, dijete mu teško padaju pa mora kombinirati tjelovježbu i neke oblike zabave kako bi izdržao do kraja. Jetra je organ ključan za Strijelca, pa se mora paziti teške hrane. 

Jarac nije zainteresiran za uspjeh preko noći, što ga čini znakom koji odlično izdržava dijete jer one ujedno i testiraju njegovu čvrstinu. Ako se s dijetom kombinira tjelovježba, uspjeh je zagarantiranim. Kako Jarac vlada zubima i kostima, nužan je dovoljan unos kalcija. 

Vodenjak će svaku dijetu prilagoditi sebi, malo zaobići pravila i napraviti svoj poseban režim prehrane, no jednako tako lako će je napustiti. Jedini način da izdrži jest da mu način prehrane postane način života. Vodenjak vlada cirkulacijom krvi, pa treba umjereno s alkoholom i koristiti više đumbira u prehrani.

Ribe su stalno u potrazi za savršenom dijetom, pa kad shvate da ona koju trenutno primjenjuju nije ta, odustaju u trenutku. Ovo je znak krajnosti - ili ne jedu ništa ili se prejedaju. Ribe vladaju hipofizom, pa je nužno potrebno unositi dovoljno tekućine kako bi se izbjeglo zadržavanje vode i toksina u tijelu

18.04.2015. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh