« Film
objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana
FILMOVI

Mreža kina na egzotičnim lokacijama - Vrbnik

U subotu, 8. kolovoza, u 21 sat u susjedstvu Vrbnik, jednom od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, na Trgu Opjica (Vrbnik, otok Krk) održat će se projekcija dokumentarnog filma "Djevojke koje sanjaju more"

Čista egzotika ;)
Čista egzotika ;) (Arhiva)
Više o

Mreža kina

U filmu "Djevojke koje sanjaju more", dvanaest 80-godišnjih "djevojaka" iz zabačenog talijanskog planinskog sela odlučuju prkositi reumatizmu, strahovima i ekonomskoj krizi i otići na more po prvi put u životu - i to u Hrvatsku.

Filmsko je to putovanje u zajednicu žena odlučnih učiniti sve - čak i pozirati za kalendar ili se uhvatiti u koštac s internetom - kako bi po prvi put umočile stopala.

Ulaz je slobodan.

O Mreži kina na egzotičnim lokacijama

Vođeni idejom izmještanja kulturno-umjetničkih sadržaja izvan uobičajenih turističkih ruta, Mreža kina na egzotičnim lokacijama program je neformalnog okupljanja ljubitelja dokumentarnih filmova. Filmovi se prikazuju pod vedrim nebom, u dvorištima muzeja ili u uličicama starih gradskih jezgri, u lukama ili na dječjim igralištima. Cilj je privući i educirati publiku o dokumentarnim filmovima kako bi se razvio dijalog o društveno važnim temama.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

08.08.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh