« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana
NAJAVE

Mortal Kombat u Tvornici

Mortal Kombat - koncertna promocija albuma "Bludni sin" 9. ožujka 2024. u Tvornici kulture

Mortal Kombat
Mortal Kombat (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Mortal Kombat

Beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat ima dvostruki razlog za slavlje u 2024. godini. Bend je nedavno objavio svoj peti studijski album „Bludni sin" u sklopu čije promocije će nastupiti u Velikom pogonu Tvornice kulture u subotu, 9. ožujka. Nadolazećim koncertom Mortal Kombat će proslaviti i 15 godina rada na sceni.

Mortal Kombat tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznosi oštru kritiku modernog društva. Informacija da je već više od pola kapaciteta Velikog pogona Tvornice Kulture prodano ne čudi s obzirom na to da je prošlogodišnji koncert u Boogaloou bio rasprodan.

Mortal Kombat - To sam što jesam

Album „Bludni sin" donosi 10 novih pjesama u prepoznatljivom, žestokom, izričaju, a za singlove „To sam što jesam", „Bludni sin", „Rokenrol 2", After parti" i „Govor mržnje" objavljeni su i videospotovi na YouTubeu. Album „Bludni sin" dostupan je na CD-u, može se slušati na YouTubeu i svim streaming servisima i putem linka za Mp3 download.

Deezer
iTunes
Spotify
Tidal
YouTube

ULAZNICE

Cijena ulaznice iznosi 13 eura u pretprodaji, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 15 eura. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 34) i putem Entrio sustava.

FB event

Koncert organizira Dostava Zvuka.

02.02.2024. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh