« Glazba
objavljeno prije 14 dana i 12 sati
NAJAVE

Moonlight Session: Miroslav i Gordana Evačić

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo

Miroslav i Gordana Evačić
Miroslav i Gordana Evačić (Arhiva)
Više o

Moonlight Sessions

,

Miroslav Evačić

,

Gordana Evačić

Program Moonlight Sessions, autora Dinka Šimca, nakon premijernog predstavljanja glazbene priče Zack Dust Banda objavljuje novi video uradak - video s etno-blues glazbenicima Miroslavom i Gordanom Evačić koji za ovu priliku izvode dvije autorske pjesme - Brand New Day i  Sve to Vreme. 

Video je dostupan na OVDJE

Moonlight Sessions je audiovizualni projekt koji predstavlja hrvatske glazbenike i glazbene sastave putem izvedbi snimljenih uživo. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu priču i novu glazbenu suradnju.

Prvi session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Vizualno je smješten u prirodni ambijent sa svjetlima grada u pozadini što na simboličan način pomiče urbanu kulturu izvan gradskih središta i dodaje joj novu vrijednost.

Projekt podržava Ministarstvo kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.

https://www.youtube.com/channel/UCNGtqlHp6rmr0Nmx-JrPOog
https://www.facebook.com/moonlightlivesessions/
https://www.instagram.com/moonlight.sessions/ 

07.04.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh