« Film
objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana
POGLEDAJTE!

Moj dida je pao s Marsa: prvi hrvatski film u 4DX tehnologiji

Kakav je osjećaj sjuriti se iz svemira na Zemlju, upasti u ledenu rijeku ili voziti vjetrogon? Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji sve to možete iskusiti i vi, na posebnim, 4DX projekcijama filma ‘Moj dida je pao s Marsa’

Prvi hrvatski film u 4DX tehnologiji!
Prvi hrvatski film u 4DX tehnologiji! (Studio Dim)
Više o

Moj dida je pao s Marsa

,

Studio Dim

,

4DX

Dugoočekivani film Moj dida je pao s Marsa stigao je prošlog tjedna u hrvatska kina, a osim što nakon više od 30 godina u domaću kinematografiju vraća znanstvenu fantastiku, ujedno je i prvi hrvatski filmski naslov koji možete pogledati u 4DX tehnologiji!

4DX je korak naprijed u evoluciji odlaska u kino koji gledatelju donosi potpuno uključujuće iskustvo i čini ga dijelom samog filma. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

4DX tehnologija ujedno je i idealan je način da doživite film Moj dida je pao s Marsa, neobičnu avanturu djevojčice Une i robota vanzemaljca Dode, koji imaju zadatak spasiti njenu djelomično vanzemaljsku obitelj!

Posjetitelji 4DX kino dvorane multipleksa CineStar Arena Zagreb, CineStara Rijeka i CineStara 4DX Mall of Split gledajući film imat će osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti 4DX prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!

Isprobajte i vi filmsku vožnju vjetrogonom, sjurite se s vanzemaljcima na Zemlju i pokušajte izbjeći upadanje u ledenu rijeku, kad to već nije uspjelo robotu Dodi!

Film Moj dida je pao s Marsa nastao je prema Prema motivima priče Moj dida je vanzemaljac Irene Krčelić, a scenarij za njega napisali su Pavlica Bajsić i Branko Ružić, dok režiju potpisuje višestruko nagrađivani autorski dvojac Dražen Žarković i Marina Andree Škop.

U glavnim su ulogama 12-godišnja debitantica Lana Hranjec te (glasom) jedan od najnagrađivanijih hrvatskih glumaca Ozren Grabarić, a uz njih igraju i proslavljeni norveški glumac Nils Ole Oftebro, velika slovačka komičarska zvijezda Petra Polnišova te mlade hrvatske glumačke nade Alex Rakoš, Sven Barac, Tonka Kovačić, Lucija Šango ...

Film su producirale Darija Kulenović Gudan i Marina Andree Škop iz zagrebačkog Studija dim s partnerima iz još 6 europskih zemalja: luksemburškim Wady Filmsom, norveškim Filmbinom, češkim MasterFilmom i MagicLabom, slovačkom Artilerijom, slovenskim Senca Studiom i Art Rebel 9, bosanskohercegovačkom Fabrikom i Hrvatskom radiotelevizijom, a potporu su mu pružili i Hrvatski audiovizualni centar, Program MEDIA Europske unije, Filmski fond Luksemburga, Norveški filmski institut, Filminvest, Češki filmski fond, Slovački audiovizualni fond, Slovenski filmski centar, Viba film i Fondacija za kinematografiju Sarajevo. Distribuira ga 2iFilm.

25.03.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh