« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
IZLOŽBA

Moj centar svijeta u Galeriji Nano

Izložba se otvara 29. lipnja u 19 sati, a ostaje otvorena do 19. srpnja

moj centar svijeta
moj centar svijeta (Galerija Nano)
Više o

izložba

,

11. travnja

,

Napoleon Bonaparte

Riječ je o prezentaciji kolaborativnog medijskog projekta koji je izveden u partnerstvu  novo-medijskih organizacija Artenative i CSDVU iz Zagreba, Kanonmedia iz Beča  i Line-Initiative and Movement iz Skopja.

U ovom projektu partneri organizacije pokrenuli su simultana offline i online kretanja iz Centra svijeta - Ludbrega, prema različitim manjim mjestima u Europi. Ta kretanja zabilježena su i transformirana u web aplikaciju.

Projekt ima namjeru formirati i vizualno prikazati nove konekcije između umjetnika i kulturnih organizacija iz sudjelujućih mjesta. Neka od mjesta koja su uključena u projekt: Čakovec, Leibnitz, Monteleone Sabino, Tullamore, Bauska, Kutaisi, Izhevsk, Rovaniemi, Drammen, Kingussie, Ashford, Zrenjanin, Maribor, Kazanlak, Softellea, Mons, Rennes, Saint Malo, Burgas, Nevsehir, Ganja,  Tartu, Korce, Kratovo, Rodos, Jelava, Targu Mures, Slovenska Bistrica, Amersfoort, Guymri, Rothenburg-ob-der-Tauber, Diyarbakir...

Na izložbi će biti predstavljeni film, fotografije i Processing aplikacija, nastali tijekom odvijanja prve faze projekta - upoznavanja sudionika i uspostavljanja prvih kontakata.

28.06.2010. 10:21:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh