« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SKORI POVRATAK

Modrić samo lakše ozlijeđen

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nasreću nije pretrpio težu ozljedu u utakmici 4. kola Engleske lige na utakmici WBA-Tottenham

Luka Modrić
Luka Modrić (CROPIX)
Više o

Luka Modrić

,

cijena sladoleda

U subotu kasno navečer, po povratku u London, učinjena je dijagnostika ozlijeđene potkoljenice, no konačni rezultati iste nisu bili poznati sve do nedjelje ujutro. Rezultati dijagnostičke obrade nisu pokazali napuknuće kosti potkoljenice, riječ je o kontuziji, odnosno natučenju tako da se prve procjene o mogućoj ozbiljnijoj ozljedi i dužem izbivanju našeg reprezentativca, koje su se neposredno nakon utakmice pojavile u otočkim medijima nisu obistinile.

Liječnici hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec, Zoran Bahtijarević i Jurica Rakić, bili su svo vrijeme u stalnom kontaktu s liječničkom službom Tottenhama, na čelu s dr. Wayneom Dieselom, ali i s Lukom, te su još sinoć raspolagali s neslužbenim informacijama kako napuknuća kosti nema, no za to je dakako trebalo sačekati detaljnu obradu i rezultate jutrošnjih dodatnih pretraga, odnosno službeno očitovanje kluba, stoji na web-stranici HNS-a.

Modrić je u subotu zabio vodeći pogodak za Spurse, a igru je napustio sredinom prvog poluvremena. (hina/metro-portal)

12.09.2010. 17:39:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh