« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SPURSI ČETVRTI

Modrić odveo Tottenham do nove pobjede

Tottenham je s 1:0 pobijedio Fulham, Modrić je diktirao ritam Spursa svih 90 min, a Ćorluka je igrao od 27. minute

TOTTENHAM
TOTTENHAM (Getty Images)
Više o

Luka Modrić

,

Premiership

,

Tottenham

Nogometaši Tottenhama pobijedili su kod kuće Fulham u 21. koli Premiershipa s 1:0 pogotkom Garetha Balea, te došli na četvrto mjesto ljestvice. Luka Modrić ponovno je diktirao ritam Spursa, a u 90. minuti mogao je i zabiti, no udarac je završio pored vratiju.

Veliku minutažu dobio je i Vedran Ćorluka, koji je u 27. minuti zamijenio ozlijeđenog Huttona. Ćorluka je vrlo dobro odigrao, posebice u napadu, tri je puta odličnim pasovima u dobru poziciju doveo brzonogog Lennona, ali engleski reprezentativac to nije uspio iskoristiti. Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa proveli su cijeli susret na klupi za pričuve 'spursa'.

Liverpool je na svom stadionu pogotkom u drugoj minuti sudačke nadoknade slavio protiv Boltona s 2:1. Klasnić je za Bolton igrao od 69. minute, a u 85. minuti se mogao upisati strijelce, ali je njegov udarac uspio obraniti Reina. Blackburn je poražen kod Sunderlanda s 3:0, a Nikola Kalinić zbog crvenog kartona nije imao pravo nastupa za Blackburn.

U prvoj utakmici u novoj 2011. nogometaši Manchester Uniteda slavili su na gostovanju kod West Bromwich Albiona s 2:1, te tako zadržali vodstvo na ljestvici Premijerlige. Pobjedu su Manchester Unitedu donijeli Wayne Rooney (3) i Meksikanac Javier Hernandez (75), strijelac za domaćine bio je Škot James Morrison (14), dok je 63. minuti igrač WBA Nigerijac Peter Odemwingie promašio kazneni udarac.

Manchester United sada na ljestvici ima jednak broj bodova i dvije utakmice manje od gradskog rivala Citya, koji je danas pobijedio kod kuće Blackpool s minimalnih 1:0. Tragičar utakmice skoro je bio Argentinac Tevez koji je uspio promašiti penal i još nekoliko više nego izglednih prilika. U posljednjem subotnjem susretu Arsenal je u gostima svladao Birmingham 3:0, a pogotke su postigli Van Persie (13), Nasri (58) i Johnson (66-autogol).(hina/metro-portal)

Rezultati:

Liverpool - Bolton 2:1
Manchester City - Blackpool 1:0
Stoke City -Everton 2:0
Sunderland - Blackburn 3:0
Tottenham - Fulham 1:0
West Ham United - Wolverhampton 2:0
WBA - Manchester U. 1:2
Birmingham - Arsenal 0:3

01.01.2011. 21:24:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dorian knežević
    14.01.2011. 15:59
    modrić nevjerujem


    ha,ha,ha,ha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh