« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Modni spektakl Quelle Fashion.hr uskoro u Zadru

Hrvatska modna scena seli se na Quelle Fashion.hr od 10. do 12. srpnja

Modne revije hrvatskih dizajnera odvijat će se na zadarskoj rivi uz zvuk mora i snažne svjetlosne efekte
Modne revije hrvatskih dizajnera odvijat će se na zadarskoj rivi uz zvuk mora i snažne svjetlosne efekte
Više o

Ivica Skoko

,

Vinko Filipić

,

Robert Sever

,

hrvatski dizajneri

,

Boudoir

,

Ivica Klarić

,

Quelle Fashion.hr

,

eNVy Room

,

Branka Donassy

Quelle Fashion.hr prestižni modni događaj  koji se od 10. do 12. srpnja održava u Zadru ponovno će postati poprište hrvatskih modnih perfomansi. Kako svjetski standardi i nalažu, etablirani hrvatski dizajneri predstavit će kolekciju za sezonu proljeće - ljeto 2009.

Svoje kreativne vizije za sezonu unaprijed prezentirat će Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, Nada Došen, Envy Room, Mustre, Etna Maar, Ivica Skoko, Maja i Petra Špoljar i Igor Galaš. Uz njih, ove godine sudjeluje i hrvatskoj javnosti dobro poznata dizajnerica Nataša Kos.

Osim toga, organizatori posebno naglašavaju posebnu reviju modnog dvojca Boudoir kojom Quelle Fashion.hr, u suradnji s Moranom Saračević i Martinom Čičko Karapetrić nastavlja podržavati hvalevrijednu svjetsku kampanju branda DOVE pod naslovom: ‘Kampanja za stvarnu ljepotu’.

Protagonistice Boudoirove zadarske revije bit će ženski modeli stariji od 45 godina koji su pristupili nacionalnom natječaju i velikom castingu u Zagrebu održanom početkom lipnja. Ljepote Zadra i originalnost dizajnera još će više doći do izražaja putem prezentacije revija na umjetničkoj instalaciji ‘Pozdrav Suncu’, koja će poslužiti kao modna pista. Ta ‘urbana instalacija’ djelo je arhitekta Nikole Bašića koji je svjetsku slavu stekao dizajniranjem sada već kultnih zadarskih ‘Morskih orgulja’.

Moda budućnostiPrema svjetskim standardima, etablirani hrvatski dizajneri predstavit će kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2009. Revije će se prezentirati na umjetničkoj instalaciji ‘Pozdrav Suncu’ arhitekta Nikole Bašića, autora ‘Morskih orgulja’Modne poslastice odvijat će se na zadarskoj rivi uz zvuk mora i snažne svjetlosne efekte, a ‘dnevni boravak’ Quelle Fashion.hr manifestacije biti će smješten u konceptu Arsenal koji se nalazi u neposrednoj blizini. - Cilj nam je konstantno evoluirati u onome što radimo.

Temeljna koncentracija našeg rada je prije svega profesionalno etabliranje hrvatskog dizajna i mode. Zadovoljstvo mi je što smo ove sezone uspjeli u simbiozu postaviti modne dizajnere sa umjetničkim dostignućima hrvatske arhitektonske struke, kazao je direktor koncepta Vinko Filipić.  (METRO)

23.06.2008. 22:24:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh