« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan
ŠTO SE VOLI?

Moderne tenisice za jesen: Najnoviji prijedlozi za ljubitelje sportsweara

Jesen je savršeno vrijeme da osvježite vašu garderobu i pripremite se na promjenljive vremenske uvjete. Ako tražite obuću koja će vam, osim što će fantastično dopuniti vaše stajlinge, pružati i komfor, i trajnost

Kakve tenisice volite?
Kakve tenisice volite? (Arhiva)
Više o

tenisice

,

moderne tenisice

Obuća Air Max Nike Air Force, Jordan 1 Low i Jordan 1 Mid je idealni izbor. Ti kultni modeli postali su obavezni elementi i muških, i ženskih stajlinga. Upoznajte bezvremenske modele sa zaštitnim znakom najvećih brendova i izaberite model s kojim ćete osvojiti ulice u idućoj jesenskoj sezoni. 

Tenisice Nike - must have u svakom ormaru

Obožavate tenisice sa Swooshem i pitate se koje od njih vrijedi izabrati ove sezone? Evo odgovora! Obuća kao što je Air Max, Nike Air Force, Jordan 1 Low i Jordan 1 Mid su nezaobilazni element i muške, i ženske garderobe. Naročito u jesenjem periodu, kada vrijeme postaje malo hladnije, ti modeli obuće predstavljaju idealnu dopunu outfita te pružaju udobnost i fantastični izgled, na koji će svaki sneakerhead biti ponosan. Obuća Nike Air Max, Air Force, Jordan 1 Low oraz Jordan 1 Mid su savršena kombinacija funkcionalnosti i urbane vibre. Zahvaljujući solidnoj konstrukciji i visokokvalitetnim materijalima, moći ćete uživati u njima mnoge sezone. Neovisno o tome preferirate li sportski, streetwear ili klasični stil, te tene su pouzdani element vaše jesenje garderobe. Izaberite vaš omiljeni model i uživajte u cjelodnevnoj udobnosti i ekstra outfitu!

Tene adidas - za svaki dan, za svaki outfit

Ima li ovdje fanova obuće signirane trima prugama? Ako tražite projekte koje će, osim što će zaštiti vaša stopala od kiše i hladnoće, učiniti vaše jesenje i zimske outfite upečatljivijim, tenisice adidas Forum Bold i adidas Astir su puni pogodak! adidas Forum Bold jeste ponovno otkrivena klasika koja se izdvaja po izuzetnom dizajnu. Njihova visoka sara privlači pogled i čini taj model neponovljivim. Tene su opremljene solidnim potplatom koji pruža savršenu stabilnost i udobnost za vrijeme dugih šetnji po mokrim ulicama gradova. Taj model se savršeno uklapa u streetwear i sportswear trendove te se odlično komponira sa širokim trapericama ili sa širokim donjim dijelom trenirke. Još jedan hit za jesen su tenisice adidas Astir. Taj originalni model inspirirani estetikom 80-tih godina izdvaja se po minimalističkom dizajnu koji ipak privlači pozornost između ostalog zbog šarenih akcenata. Obuća izrađena od visokokvalitetne kože i tekstila savršeno spaja stil retro sa suvremenošću. Solidni potplat garantira savršeno prianjanje uz podlogu, a udobna konstrukcija čini ove tene savršenim izborom za duge jesenje šetnje. adidas Astir savršeno surađuje i s ležernim, i s urbanijim outfitima. Kombinirajte ih sa šarenim hlačama ili suknjom midi i visokim čarapama. Izražavajte sebe vašom obućom i neka ona učini vaše jesenje stajlinge upečatljivijim. Izaberite adidas Forum Bold ili adidas Astir i uživajte u komforu i modernom izgledu na vrhunskoj razini.

Ako tražite tenisice koje će podići vaše svakodnevne stajlinge te će vam pružati maksimalni komfor nošenja svaki dan, svratite u najbližu prodavaonicu Sizeer ili provjerite ponudu online i izaberite tenisice za jesen koji će najtočnije pokazati tko ste vi.

29.09.2023. 08:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    29.09.2023. 08:57
    Odlicne
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh