« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Mnogi Drugi promoviraju album prvijenac u Tvornici kulture

Mnogi Drugi svojim albumom prvijencem uvode nas u njihov pomaknuti svijet, isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama

Mnogi Drugi predstavljaju prvijenac
Mnogi Drugi predstavljaju prvijenac (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Mnogi Drugi

Zagrebački Mnogi Drugi nakon skoro tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavljuju album prvijenac 22. rujna, a koncertna promocija albuma će biti u Tvornici kulture u četvrtak, 19. listopada.

„Prvi" Mnogih Drugih donosi šest dosadašnjih singlova „Upeklo je",„Slonovi, „Voda", „Čudan svijet", „Maske" i „Duboka" te još 6 neobjavljenih pjesama kojima se zatvara krug ovog, pomalo drugačijeg albuma. Mnogi Drugi svojim albumom prvijencem uvode nas u njihov pomaknuti svijet, isprepleten simboličnim i dvosmislenim tekstovima, zaraznim melodijama i filigranskim gitarskim dionicama. Autorski izuzetno jake, pjesme vode „gore-dolje, lijevo-desno", igraju se simbolikom i kritikom društva te zovu na ponovno preslušavanje. Osim što pjesme odlično funkcioniraju kao cjelina,svaka za sebe priča određenu priču.

Mnogi drugi - Čudan svijet

"Jako smo sretni što album konačno izlazi. Leo Anđelković je majstorski dovršio snimanje i producentski ga je doveo do vrhunca. Zadnjih pola godine željno iščekujemo promociju, usvirani smo i Tvornicu ćemo dovesti do usijanja", kažu iz benda. Nakon promocije u Zagrebu već planiraju svirke i u drugim gradovima, a voljeli bi zasvirati na nekim novim mjestima.

Support na koncertu u Tvornici će im biti makarski rockeri Rezerve, bend koji je već dobro poznat domaćoj publici. Radijski eter su osvojili singlovima "Daj poljubac", "Ne voli, ne voli", "Madona" te "Potoci suza", a prošle su godine bili i pobjednici festivala RockOff.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 20 kuna, dok će na ulazu biti 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture

Piše: Đurđica Sarjanović
12.09.2017. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh