« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Mjestimice gusta magla usporava promet

Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, u većem dijelu unutrašnjosti moguća je i poledica, javlja HAK

HAK
HAK (Andrej Svoger / CROPIX)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

magla na cestama

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje jutros vidljivost u Lici, središnjoj Hrvatskoj, Istri i Dalmaciji. Posebice na dionicama autocesta: A 1, od Zagreba do Karlovca, od tunela Mala Kapela do čvora Gospić i od Maslenice do čvora Zadar 2, A 2 Zagreb-Macelj, između Jankomira i Krapine, A 3 Bregana-Lipovac, između Bregane i Ivanić Grada te A 4 Zagreb-Goričan, između Brezničkog Huma i Ivanje Reke.

Na dionicama pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a uz niske temperature u većem dijelu unutrašnjosti moguća je poledica. Hrvatski autoklub upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na Jadranskoj magistrali (D 8), zbog oštećena kolnika na mostu Bistrina, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, vozila se propuštaju naizmjence.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. veljače 2011. zatvoren je zbog radova granični prijelaz Principovac-Sot.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

17.01.2011. 09:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh