« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
MYTHBUSTERS

Mitovi o muškarcima koji su - totalne laži

Primjerice, muškaci ne misle stano na seks, štoviše, gotovo polovica njih na seks misli tek nekoliko puta tjedno, a tek malo iznad polovice misli svaki dan

Ne, ne vole svi muškarci sport
Ne, ne vole svi muškarci sport (Shutterstock)
Više o

laži

,

muškarci

,

mitovi

Muškarci su okruženi gomilom mitova, baš kao i žene, a većina njih nema blage veze s istinom i jedino što mogu napraviti je - velika šteta u vezama u slučaju da žena posluša "iskusnije" prijateljice. 

Recimo, muškarci su sve samo ne šutljivi, no žene imaju taj dojam jer su nešto povučeniji kad se druže s njima. Pogledajte malo par muškaraca na hrpi i vidjet ćete da niti jedan od njih ne šuti, štoviše, ne prestaju cijelo vrijeme. Sve dok ne dođe neka žena ...

Ruku pod ruku s ovim mitom ide i onaj da muškarci ne ogovaraju, što apsolutno nije istina, jer dobar, sočan trač paše jednako i muškom i ženskom uhu.

Muškarce prati glas da su neosjetljivi, no istina je potpuno drugačija - osjećaji jednako tresu i muškarce i žene, samo što je dlakaviji spol nešto suzdržaniji u njihovom javnom izražavanju, što ne znači da nemaju bogat unutarnji emotivni život. Kako imaju sreće pa su otporniji na stres, možda se čine bezosjećajnima, no to je jako daleko od istine, kao i mit da se boje obaveze.

Za kraj, onaj najčešći mit koji se stalno ponavlja - muškaci ne misle stalno na seks, štoviše, gotovo polovica njih na seks misli tek nekoliko puta tjedno, a tek malo iznad polovice misli svaki dan. OK, ima i četiri posto čudnovatih koji na to ne misle i po mjesec dana, ali to su stvano rijetke biljke.

16.04.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh