« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
hajduk

Miše: 'Igrat ćemo agresivno'

Trener hajduka najavio žestoku, ali poštenu borbu na Poljudu

(Vladimir Duganžić, CROPIX)
Više o

Hajduk

,

Hajduk Dinamo

,

Ante Miše

Trener splitskoj Hajduka Ante Miše je najavio je danas da će njegova momčad u uzvratnoj utakmici finala Kupa Hrvatske u idući četvrtak na Poljudu agresivnom igrom pokušati nadoknaditi tri gola razlike s koliko je Dinamo pobjedio u prvoj finalnoj utakmici na Maksimiru.

"Igrat ćemo na pobjedu s najvećim mogućim rezultatom. Kontroliranom agresivnom ali i discipliniranom igrom pokušat će mo nadoknaditi rezultat iz prve finalne utakmice", rekao je Miše na današnjoj konferenciji za novinare, dodavši kako je predstojeća uzvratna utakmica finala Kupa Hrvatske jedna od najvećih u njegovoj karijeri.

Za utakmicu u predzadnjem prvenstvenom kolu, u kojoj je na Maksimiru Zagreb pobjedio Dinama rezultatom 1:0, Miše je kazao kako ona pokazuje da Dinamo nije nepobjediv.

"Ako je Zagreb na Maksimiru mogao pobjediti Dinama s jednim golom razlike, onda Hajduk na Poljudu može pobjediti Dinama s puno većom razlikom nego što je to učinio Zagreb", kazao je Miše.

Trener Splićana je istaknuo kako je zadovoljan neodlučnim rezultatom Hajduka u utakmici prošlog prvenstvenog kola protiv Slaven Belupa u Koprivnici. "Važno je zbog atmosfere među igračima uoči uzvrata finala Kupa protiv Dinama da nismo izgubili protiv Slaven Belupa.", naglasio je Miše.

Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić je na konferenciji za novinare izjavio kako je sudačka organizacija dužna delegirati suce koji će suditi pošteno i časno u uzvratnoj utakmici finala Kupa Hrvatske između Hajduka i Dinama na Poljudu.

Momčad Hajduka, kako je rečeno, do uzvratne utakmice finala Kupa protiv Dinama boravit će na Braču. (hina/metro-portal)

25.05.2009. 11:45:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh