« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Mile Kekin s bendom stiže u Vintage Industrial

Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta

Mile Kekin
Mile Kekin (Vintage Industrial)
Više o

Mile Kekin

,

Vintage Industrial Bar

Nakon prošlogodišnje promocije albuma 'Kuća bez krova', Mile Kekin s bendom se vraća u Vintage Industrial, u četvrtak 09. ravnja. Uz sve nove hit stvari 'Reno 4' , 'Atlas', 'Takav par', 'Atlantida' i 'Samo moja', saznajte spremaju li i nešto novo. Mile je uvijek gušt za gledati.

'Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne fioke u drugu, ali svaki čovek, pa i mi muzikanti, ima potrebu da izađe iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvek o kompromisu ukusa a ovde je sve bilo po mome. Na kući bez krova sam jako pazio da budem dosledan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ulice i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske', kaže Mile. 

Iako je bend nazvao svojim imenom, uz njega sviraju Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom.

Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Grif & VIB (Savska 160) te online putem Entrio sustava.

20.02.2020. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh