« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
KOPRIVNICA

Milanović predstavio novu inicijativu za decentralizaciju države

"Mi možemo bolje zajedno - vi zaslužujete bolje" poručili su SDP-ovci danas iz Koprivnice predstavljajući novu inicijativu decentralizacije Hrvatske koja "počinje od novčanika"

zoran milanović sdp
zoran milanović sdp (Nikola Wolf/CROPIX/Podravski list)
Više o

Zoran Milanović

,

SDP

,

Koprivnica

Na skupu županijskih podružnica SDP-a sjeverozapadne Hrvatske u Koprivnici je danas predstavljena nova inicijativa SDP-a pod nazivom "Mi možemo bolje zajedno - vi zaslužujete bolje".

Na skupu je bio i predsjednik stranke Zoran Milanović koji je rekao da je ta inicijativa priprema za regionalizaciju Hrvatske. "To je priprema za posao koji nas čeka što se tiče regionalizacije ili što bih ja rekao prije decentralizacije Hrvatske i ona počinje od džepa tj, novčanika", kazao je Milanović u izjavi za novinare.

>> Uspije li referendum vlada se treba zapitati za svoj legitimitet

Ocijenio da Hrvatska bez decentralizacije ne može biti moderna europska država. "Hrvatska je užasno centralizirana država i dok ne damo ljudima koji tamo žive da autonomno odlučuju o svojem životu, obavezama i projektima, što je više moguće, nećemo biti moderna europska država", rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas u Koprivnici. (hina/metro-portal)

04.07.2010. 15:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh