« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
WTF?!

Milanović izvozao Bernardića, Ostojić kandidat za gradonačelnika

SDP je čvrsto naumio izgubiti izbore u Zagrebu i ostaviti stanovnike glavnog grada u čvrstom rodijačkom zagrljaju Milana Bandića

Novi gradonačelnik Zagreba? Kaj god ...
Novi gradonačelnik Zagreba? Kaj god ... (Arhiva)
Više o

Milan Bandić

,

SDP

,

gradonačelnik Zagreba

,

Ranko Ostojić

,

Davor Bernardić

Rajko Ostojić je kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, odlučilo je predsjedništvo stranke, a s tim se prijedlogom slaže i koalicijski partner HNS. 

Savršena odluka za Milana Bandića dogodila se danas popodne, gdje su Zokijevi trabanti pokazali kako SDP doživljava demokraciju. Naime, zagrebački ogranak SDP-a još je pred dva mjeseca golemom većinom glasova odabrao Bernardića za kandidata.

Prema Statutu SDP-a, lokalni ogranci potpuno su autonomni u odabiru kandidata, no ovdje su se očito ispriječili neki viši interesi koje će sada premijerov PR pokušati popeglati dobro poznatom ironijom i bahatošću. Jer, ako je Ivo Josipović pobijedio Bandića, to može i Ranko Ostojić ... da, ali u nekom drugom svemiru.

Ako se Milanović i oglasi izravno po tom pitanju, očekujemo jednako žestok odgovor kakav inače daje HDZ-ovcima u Saboru, nešto tipa: Da, ali Bernardić je u prvom razredu osnovne škole plakao u WC-u ili nešto slično, što bi se lako moglo dogoditi jer su obojica išli u istu osnovnu školu.

Eto, puno vike nizašto, a Najdraži Udarnik Milan Ban-dić će mirno sljedeće četiri godine držati Zagreb u armirano-betonskom zagrljaju rodijačke bagre ...

19.12.2012. 21:13:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh