« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ADVENT NA BRITANCU

Dobrodošli na Art Adventure Britanac pingvin plac*e 2012

Bookology i musicology žongleri, bacači vatre, animatori, Old school večeri sa Oldtimerima, promociju novog albuma Gustafa, najveći Disco na otvorenom u sjevernoj hemisferi ...

Svi na Britanac!
Svi na Britanac! (Arhiva)
Više o

zagreb-info

,

program

,

Britanac

,

advent na Britancu

,

Pušiona

Zbog velikog zanimanja odlučili smo objaviti Totalnu Pušionu u periodu od 19.12.2012 do 31.12.2012. Želimo Vam pružiti program u ritmu današnjice - Pušione! Što možete očekivati?

Kao prvo pušione (dođite vidite i uživajte u njima), kao drugo nećemo vam se upucavati kao i svi drugi sa skupim cijenama, mi nudimo pušionu od cijena SVE PO 10 kuna. Rakije, kuhano vino, nekuhano vino, hot dog, toast, knjige, čaj, poljupci od personala sve po 10 kuna, kao treće program za koji će pojedinci reći da je genijalan, ali on je u suštini Pušiona.

Pa kao takvo možemo najaviti slijedeće elemente Pušione: bookology i musicology  žongleri, bacači vatre, animatori, Old school večeri sa Oldtimerima, promociju novog albuma Gustafa, najveći Disco na otvorenom u sjevernoj hemisferi, gostovanje najpoznatijeg svjetskog kluba čiji će nas D.J.-i program zagrijavati nekoliko večeri prije samog dočeka, svakodnevno kuhanje u Big kotlić raznih gulašova opet po pušioničarskih 10 kuna, organizirani smak svijeta, koncerti i svirke jazz-funk i ostale pušione, jednostavno ne brinite nećemo Vam danas sve otkriti.

Naravno da ne zaboravimo u Novu godinu iz ove godine ili ti iz Pušione vas izvlače dva najbolja benda u Hrvata; HLADNO PIVO i pa niste valjda mislili da ćete u prvoj objavi saznati ime drugog benda; ne brinite oni su jednostavno jedan od 2 najbolja i jednako kao i prvi nisu Pušioničari.

Jedini svijetli trenutak koji ne smatramo čistom pogreškom u našem programu odnosit će se na programe za djecu; veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja. 

I sada kažemo.. otvaramo u srijedu 19.12. a Vas sve pozivamo na otvorenje 20.12.2012 u 19 sati na kojem će svoje prisustvo upriličiti i niz starih kanti koje oni popularno nazivaju Olditimeri, živa svirka, kuhanac pravi gulašanac i sveopća promocija Pušione!

Programi koji idu svaki dan: od 19.12. - 31.12.- Bookology & Musicology veliki šator koji će ljudima pružiti mogućnost da dožive na jednom mjestu digitalnoi tiskano, na jednom mjestu moći će uživati u starim knjigama, starim novinama, novim knjigama, novim novinama,digitalnim knjigama, digitalnim novinama. Sjediti, čitati, slušati, surfati, uživati. Prostor ispunjen starim muzičkim uređajima,starim vozilima, žičarom, mjesto ispunjeno dobrim zvukom, mjesto za opuštanje.

- pušione umjetrnička instalacija čovjekovih potreba u potrazi za jednostavnim mjestom u sredini događanja.

Snowboard rajd na Britancu, na Britancu Sljemenska Žičara ponovo vozi O daaaa, ili oda radosti za sve snowboardere i dvodaskaše  (skijaše) Snowboard rajd na Britancu. Predstavit ćemo vam Sljeme Snowboard Park koji će se sa raznim nagradama rolati svaki dan, a uz uživanje u akrobacijama moći ćete se odmoriti u starim Sljemenskim žičarama. Najbolji će moćipokupiti nagrade i popuste za skijanje, školice, karte za sljeme i još puno toga.

- pušiona od cijena sve po 10 kuna
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
19.12 19h - Otvaramo, program je razgledavanje i zagrijavanje i predstavljanje pušiona uz gulaš po cijeni 10 kuna. Koncert grupe Kava Tava Zaborava, Iznenađenja ostavljamo za sutra i svečano otvorenje.

20.12 18 sati - Otvorenje, uz nekoliko događanja - Old school večer sa oldtimerima. Večer posvečena oldtimerima,slikajte se sa starim autima, motorima, žičarama isprobajte njihovu udobnost. Na Britancu Sljemenska Žičara ponovo vozi O daaaa, ili oda radosti za sve snowboardere i dvodaskaše  (skijaše) Snowboard rajd na Britancu. Predstavit ćemo vam Sljeme Snowboard Park koji će se sa raznim nagradama rolati svaki dan, a uz uživanje u akrobacijama moći ćetese odmoriti u starim Sljemenskim žičarama. Cijelo otvorenje uz bogatu dekoraciju trga raznim starim elementima. Uživat će te u koncertu, grahu sa kobasicama, kuhanom i nekuhanom vinu, raznim oblizekima a sve po totalnoj pušioni od cijena 10 kuna. Naravno da ne zaboravimo žongleri, performeri, koncert grupe TRIO TON i 100 čuda a uz njih i nezaobilazne Pušione. Pušione da da malo trknuta mjesta ima ih 8 i uživat ćete u njima.   

21.12 - 18h u Smak svijeta uvodimo Vas sa koncertom grupe Kopito. U zagrijavanju           smaka svijeta gatamo svima; prave gatare i staklena kugla, kuha se posljednja           večera u velikom loncu po cijei posljednjih 10 kuna.

22.12 - 18h zagrijavanje za koncert Gustafa uz potpisivanje albuma i postera, a sve začinjeno istarskom maneštrom za 10 kn           
19.30 koncert Gustafi, promocija novog albuma.

23.12 - 9h Sajam Starina najdugovječnjija zagrebačka jutranja čarolija,           
10h Gustafi potpisuju novi album

24.12  11h D.J. i Christmas morning Jamm           
19h Musicoology D.J. sa starim pločama i Jazz koncert, Badnjak with friends

25.12  19h Božićna noć uz koncert Mladen Baraković - kontrabas, Kolja Gjoni - bubnjevi, Vojkan Jocić - sax

26.12 - Od 17.30 do 18.30 Veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja.          
Od 19 sati otvaramo največi zagrebački Disco na otvorenom. 5 dana najveći Disco u Zagrebu ima okus Peperminta.

27.12 - Od 17.30 do 18.30 Veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja.            
18h Old school večer sa oldtimerima. Večer posvečena oldtimerima, slikajte se sa starim autima, motorima, žičarama isprobajte njihovu udobnost.           
Od 19h - 22h največi najveći Disco na otvorenom sa okusom Peperminta. Britanac & Pepermint

28.12 - Od 17.30 do 18.30 Veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja.            
Od 19h - 22h največi najveći Disco na otvorenom sa okusom Peperminta. Britanac & Pepermint

29.12 - Od 17.30 do 18.30 Veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja.            
Od 19h - 22h največi najveći Disco na otvorenom sa okusom Peperminta. Britanac & Pepermint

30.12 - 9h Sajam Starina najdugovječnjija zagrebačka jutranja čarolija           
17.30 do 18.30 Veliki mini disco za klince i klinceze, žongleri, klaunovi, maskote, besplatni sokovi, osmijesi, i iznenađenja. Od           
19h - 22h največi najveći Disco na otvorenom sa okusom Peperminta. Britanac & Pepermint

31.12 - od 19h Gustafi i Hladno pivo doček Nove Godine

20.12.2012. 13:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh