« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina
COOL

Microsoft i BMW u strateškom partnerstvu

Učinkovitost montažnih linija često se zasniva na složenim softverskim sustavima koji čuvaju podatke u odvojenim spremištima i koče proizvodnju

Jača suradnja za bolju proizvodnju
Jača suradnja za bolju proizvodnju (Arhiva)
Više o

Microsoft

,

BMW

Microsoft i BMW udružili su snage kako bi ojačali učinkovitost montažnih postrojenja povezujući različite proizvođače u automobilskom sektoru, priopćile su te dvije kompanije na industrijskom sajmu u Hannoveru.

Učinkovitost montažnih linija često se zasniva na složenim softverskim sustavima koji čuvaju podatke u odvojenim spremištima i koče proizvodnju, priopćile su kompanije.

Izvršni direktor Microsofta Scott Guthrie rekao je kako je cilj ojačati učinkovitost digitalnih proizvoda u cijelom sektoru. Više od 3.000 strojeva, robota i autonomnih prijevoznih sustava će biti povezano Microsoftovom Azure platformom.

Do kraja godine, platforma će biti proširena između četiri do šest partnerskih kompanija.

Prošlog tjedna, Volkswagen, Amazon i Siemens su najavili inicijativu partnerskog stvaranja računalnog oblaka kako bi potaknuli produktivnost u montažnim postrojenjima njemačkog proizvođača automobila.

Sajam u Hanoveru, najveći svoje vrste u svijetu, otvoren je za javnost u ponedjeljak i traje do petka. Informacijske tehnologije, novi 5G mobilni komunikacijski standard i Internet stvari su glavne teme ovogodišnjeg sajma.

04.04.2019. 09:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh