« Spektakli
objavljeno prije 10 godina
LAŽNA BIOGRAFIJA

Michelle Obama ipak se nije izjadala Carli Bruni

Bijela kuća opovrgnula je da je Michelle Obama Carli Bruni priznala da je život u Bijeloj kući pravi pakao

Carla Bruni i Michelle Obama
Carla Bruni i Michelle Obama (Getty Images)
Više o

Carla Bruni

,

Michelle Obama

Francusko veleposlanstvo u Washingtonu i ured američkog predsjednika opovrgnuli su u četvrtak da je Michelle Obama rekla Carli Bruni da je život u Bijeloj kući "pakao", kao što piše u knjizi o supruzi francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja objavljenoj u Francuskoj.

"Gospođa Bruni-Sarkozy ograđuje se u potpunosti od sadržaja knjige 'Carla and the Ambitious', koja nije autorizirana te su autori jedini odgovorni za njezin sadržaj", kazao je glasnogovornik diplomatskog predstavništva Emmanuel Lenain.

"Riječi koje se pripisuju prvoj dami SAD-a nikada nisu izgovorene", naglasio je Lenain u priopćenju koji potpisuje ured Michelle Obama kao i glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs. "Prva dama to nikad nije rekla", dodala je jedna od njezinih glasnogovornica Catherine McCormick.

U "Carla and the Ambitious" objavljenoj u četvrtak u Francuskoj, autori Michael Darmon i Yves Derai pripisuju gospođama Bruni i Obama sljedeći dijalog tijekom privatne večere na kraju službenog posjeta predsjednika Sarkozyja Washingtonu 31. ožujka:

"A kako si ti?", pita Bruni vezano uz život u Bijeloj kući. "Nemoj me ni pitati, to je pakao. Ne podnosim je!", odgovara Michelle Obama prema knjizi u kojoj Bruni govori o svojem životu uz Nicolasa Sarkozyja za kojeg se udala u veljači 2008.(hina/metro-portal)

17.09.2010. 11:41:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh