« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
JACKO

Michael Jackson pridružuje se turneji 'Jackson 5'?

Najeksponiraniji pjevač velike obitelji demantirao mogućnost povratka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Michael Jackson

,

Jackson 5

,

okupljanje grupe

Kontroverzni pjevač Michael Jackson pridružit će se turneji 'obiteljske' grupe 'Jackson 5', rekao je njegov brat Jermaine, a prenose britanski mediji.

"To će biti obiteljsko okupljanje, kojemu će se pridružiti i naša sestra Janet. Originalna postava 'Jackson 5', Michael, Randy i ostali... već smo u studiju i planiramo nastupiti zajedno iduće godine", kazao je. No i 2003., a potom i prošle godine, Jermaine je najavljivao turneju koja se do sada nije ostvarila.

Nagađanja o ponovnom okupljanju članova nekad popularne grupe kruže već godinama. Zadnji su se put članovi originalne postave okupili na koncertu 2001., kada se proslavljalo Michaelovih 30 godina u svijetu glazbe.

No, čini se, da se Michael pritajio, otkad je 2005. oslobođen optužnice koja ga je teretila za zlostavljanje maloljetnika. Prošle je godine radio na singlu koji se snimao u humanitarne svrhe za žrtve uragana Katrina, no nikad nije ugledao svjetlo dana, a navodno je počeo raditi i na novom albumu, no nije poznato u kojoj je fazi.

Ako se turneja grupe 'Jackson 5' uspije realizirati s Michaelom, njihovi, a posebno Michaelovi fanovi bit će oduševljeni. Grupa je bila iznimno popularna sedamdesetih godina kada su Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Michael i Randy imali brojne hitove. Michaelova solo-karijera zasjenila je karijeru njegove braće osamdesetih, a uspješnu solo-karijeru ostvarila je i njihova sestra Janet Jackson. (hina/metro-portal)

31.10.2008. 14:59:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh