Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2008. 14:59:36
JACKO

Michael Jackson pridružuje se turneji 'Jackson 5'?

Najeksponiraniji pjevač velike obitelji demantirao mogućnost povratka

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

Kontroverzni pjevač Michael Jackson pridružit će se turneji 'obiteljske' grupe 'Jackson 5', rekao je njegov brat Jermaine, a prenose britanski mediji.

"To će biti obiteljsko okupljanje, kojemu će se pridružiti i naša sestra Janet. Originalna postava 'Jackson 5', Michael, Randy i ostali... već smo u studiju i planiramo nastupiti zajedno iduće godine", kazao je. No i 2003., a potom i prošle godine, Jermaine je najavljivao turneju koja se do sada nije ostvarila.

Nagađanja o ponovnom okupljanju članova nekad popularne grupe kruže već godinama. Zadnji su se put članovi originalne postave okupili na koncertu 2001., kada se proslavljalo Michaelovih 30 godina u svijetu glazbe.

No, čini se, da se Michael pritajio, otkad je 2005. oslobođen optužnice koja ga je teretila za zlostavljanje maloljetnika. Prošle je godine radio na singlu koji se snimao u humanitarne svrhe za žrtve uragana Katrina, no nikad nije ugledao svjetlo dana, a navodno je počeo raditi i na novom albumu, no nije poznato u kojoj je fazi.

Ako se turneja grupe 'Jackson 5' uspije realizirati s Michaelom, njihovi, a posebno Michaelovi fanovi bit će oduševljeni. Grupa je bila iznimno popularna sedamdesetih godina kada su Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Michael i Randy imali brojne hitove. Michaelova solo-karijera zasjenila je karijeru njegove braće osamdesetih, a uspješnu solo-karijeru ostvarila je i njihova sestra Janet Jackson. (hina/metro-portal)

31.10.2008. 14:59:36
http://metro-portal.hr/michael-jackson-pridruzuje-se-turneji-jackson-5/12802/