« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
MI

Mi Note 10 Lite od danas dostupan u sklopu hrvatskog online Mi Storea

Uz Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro, Xiaomi predstavio najnoviju lite inačicu – Mi Note 10 Lite

Mi Note 10 Lite
Mi Note 10 Lite (Arhiva)
Više o

Mi Store

,

Mi Note Lite

Nakon što je u studenom i prosincu prošle godine na hrvatsko tržište lansirao Mi Note 10 i Mi Note 10 Pro, svoje prve pametne telefone s peterostrukom 108MP kamerom, Xiaomi je predstavio najnoviju lite inačicu - Mi Note 10 Lite.

Mi Note 10 Lite razlikuje se od svojih prethodnika po tome što ne posjeduje telefoto kameru. Na stražnjoj strani uređaja smještena je četverostruka kamera koja se sastoji od glavnog, 64 MP senzora ultra visoke rezolucije te 8 MP ultraširokog senzora, 5 MP senzora dubine i 2 MP makro senzora, dok je prednja kamera opremljena 16 MP senzorom koji osigurava besprijekorno snimanje AI selfie fotografija i videozapisa.

Mi Note 10 Lite krasi 6,47 inčni 3D zaobljeni AMOLED zaslon s TÜV Rheinland certifikatom za kvalitetu zaštite očiju. U sklopu zaslona osigurana je dvostruka mogućnost otključavanja uređaja - otiskom prsta i AI prepoznavanjem lica. Mi Note 10 Lite pokreće Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G (8 nm) procesor, a baterija kapaciteta 5260 mAh podržava brzo punjenje od 30W. Cjelokupni uređaj zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije te 3D staklom kako bi osigurala maksimalna ugodnost korištenja.

Mi Note 10 Lite dolazi u varijanti od 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Midnight Black, Glacier White i Nebula Purple u sklopu Xiaomijeve web trgovine https://xiaomi-store.hr/, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co. Uređaj će u zagrebačkom Mi Storeu, s obzirom na nastale okolnosti uzrokovane koronavirusom, biti dostupan nakon njegovog ponovnog otvorenja, 11. svibnja.

Za sve Xiaomi uređaje kupljene u sklopu službenog web shopa te u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

14.05.2020. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh