« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
COPA AMERICA

Messi napokon proigrao i odveo Argentinu u četvrtfinale

Argentinski čarobnjak napokon je pokazao što sve može i na nesretnoj momčadi Kostarike ispucao sve dosadašnje frustracije, koju je Argentina pomela sa 3:0

Fotografija vijesti
Više o

Copa America

,

Lionel Messi

U trećem kolu skupine A, Argentinci su pomeli Kostariku sa 3:0 i time se plasirali u četvrtfinale Copa Americe, piše Hina. Za Argentinu je dvaput zabio Sergio Aguero te Angel Di Maria.

No, najbolji igrač utakmice bio je Lionel Messi, koji je radio čuda na terenu, kroz obranu Kostarike prolazio je kako je htio, a svojim suigračima je namjestio toliko šansi da je pobjeda mogla biti izražena i dvoznamenkastim rezultatom. Iako je zabio dva gola Sergio Aguero mogao ih je postići barem pet da je iskoristio ono što mu je namjestio Messi.

Prvo mjesto u skupini A osvojila je Kolumbija sa 7 bodova, a druga je Argentina sa 5, i te dvije reprezentacije izborile su plasman u četvrtfinale. Kostarika ima 3 boda, a posljednja je Bolivija sa 1 bodom.

Budući da u četvrtfinale ulaze po dvije prvoplasirane ekipe iz svake od tri skupina i dvije najbolje trećeplasirane momčadi, moguće je da i Kostarika uđe u nokaut fazu. No, morat će pričekati rasplet u skupinama B i C.

12.07.2011. 12:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh