« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Meizu 15 plus - top model tvrtke za 2018. godinu

Meizu, jedna od vodećih tvrtki u elektronici u kontinentalnoj Kini, kvalitetom uređaja prilično oscilira od odličnih do onih koji prilično odstupaju i ne nude dobro korisničko iskustvo

Meizu 15 Plus - rođendanski model
Meizu 15 Plus - rođendanski model (Screenshot)
Više o

Meizu 15 Plus

Meizu 15 Plus trebao bi izaći u 2018. godini, najkasnije negdje početkom proljeća, a ovim će pametnim telefonom tvrtka obilježiti 15. godišnjicu od plasiranja na tržište svog prvog modela.

Meizu, jedna od vodećih tvrtki u elektronici u kontinentalnoj Kini, kvalitetom uređaja prilično oscilira od odličnih do onih koji prilično odstupaju i ne nude dobro korisničko iskustvo. Vjerujemo da Meizu 15, koji bi trebao biti jedan od vodećih modela tvrtke u 2018., neće imati tih problema. Na njegovom razvoju radi se već više od godinu dana, pod budnim okom J. Wong, predsjednika uprave Meizu Techa.

Ovih dana je tvrtka objavila promo fotografiju na Weibo društvenoj mreži, koja pokazuje neke naznake kako bi Meizu 15 Plus trebao izgledati.

Nema sumnje, prednja strana usvaja dizajn uskih okvira oko zaslona i model je prilično nalik na Xiaomi Mi MIX 2. Bočni okviri su izuzetno uski, dok gornji i donji nešto su širi. Na donjem je vidljiva klasična Meizu mBack tipka. Također i prednja kamera je na dnu, a dvostruke kamere su postavljene vertikalno na stražnjoj strani.

Meizu 15 Plus će biti dostupan u dvije varijante. Jedna varijanta mogla bi imati cijenu oko 455 dolara, a druga varijanta će biti skuplja i trebala bi koštati oko 532 dolara.

Piše: Sanja Ledinek
13.12.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh