« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Medijska kampanja urodila - razvodom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nina Đurđević/CROPIX)
Više o

Simona Gotovac

,

Ante Gotovac

Ubitačna višemjesečna medijska kampanja pod radnim naslovom ‘Mi smo skladna obitelj’ ovih je dana dobila ne toliko iznenađujući obrat. Poduzetničko-menakenski par Simona i Ante Gotovac, nebitna i najčešće viđena televizijska lica, nakon jubilarnog stotog pojavljivanja u ‘Red Carpetu’, uspjeli su svome braku doći glave.

Potvrdila je to i sama Simona u Gloriji, a uz potrebnu dozu sumnje da se radi o još jednom marketinškom potezu, njezine rijeci zazvučale su kao da su iskrene:

- Godinama sam trpjela uvrede, slušala kakva sam glupača koja ne zna ništa osim lakirati nokte, lijepo se našminkati i otići na frizuru. S vremenom sam naučila podnositi njegove nagle promjene raspoloženja, to da me vrijeđa, pljuje mi u lice, baca novac na pod, gura me, stišće mi ruku dok ne poplavi, i to sve pred publikom.

Uz napomenu kako je Ante znao dovoditi kuci i druge žene, jer ‘normalno je da se muškarac malo zabavi’, Simona je izjavila da je ustrajna u traženju razvoda.

- Ne mogu više lagati ni sebi ni drugima, niti trpjeti psihičko maltretiranje zbog kojeg sam pred slomom živaca. Ante Gotovac je, tvrdi njegova supruga, zlostavljač i loš otac maloj Gabrieli, ‘koju nije nikad nahranio, uspavao, niti šetao’. Optužbe su ozbiljne, no poučeni dosadašnjim iskustvom, malo je prerano da povjerujemo u još jednu aferu iz klana Gotovčevih.  (MP)

31.07.2008. 21:42:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh