« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
NOVOSTI

McAfee i Samsung dogovorili sigurnosni softver za Galaxy S8, smart TV i PC računala

Samsung želi osigurati korisnicima Smart TV, PC računala i Galaxy pametnih telefona sigurnosnu zaštitu za uređaje sveobuhvatnim rješenjima tvrtke McAfee

Sigurnost je najvažnija
Sigurnost je najvažnija (Arhiva)
Više o

Samsung

,

McAfee

,

sigurnosna rješenja

Samsung i McAfee potvrdili su daljnju suradnju na području sigurnosnih rješenja, ali na globalnoj razini ponuda usluga se malo razlikuje u prvoj fazi provođenja. Tako McAfee Security za TV sada dolazi samo korisnicima u SAD-u i Južnoj Koreji. Proširenje na druga tržišta očekuje se početkom ljeta ove godine. Međutim, Samsung ne navodi na koje regije planira proširiti popis dostupnosti opcije.

McAfee VirusScan za pametne telefone već je došao s Galaxy S8 i S8 + modelima. Bit će uskoro dostupan za Galaxy S6, Note 5, S7 i S7 edge.

U okviru ovog sigurnosnog programa, Samsung nudi od početka ove godine kupcima PC računala McAfee LiveSafe za zaštitu. U tom slučaju, dobiva se samo tri mjeseca besplatna zaštita. Nakon tog perioda potrebno je kupiti licencu.

„ Zaštita svakog uređaja spojenog na Internet kod kuće je apsolutno neophodan danas ", rekao je izvršni potpredsjednik McAfee. Prema njegovim riječima, čak i napad na jedan gadget ugrožava cijelu kućnu mrežu.   

Piše: Sanja Ledinek
13.05.2017. 09:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh