« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NAJAVE

Matija Dedić otvara 18. jazz sezonu u Saxu!

U srijedu, 5. listopada s početkom u 21 sat klub Sax! kreće s 18. sezonom koncertnog ciklusa ''Novi hrvatski jazz" koju otvara Matija Dedić Trio

Matija Dedić Trio na svojim počecima ...
Matija Dedić Trio na svojim počecima ... (Ivan Posavec)
Više o

klub SAX

,

Matija Dedić Trio

Stalni ciklus koncerata pod nazivom "Novi hrvatski jazz" s velikim uspjehom i odazivom publike odvija se već 18. sezonu u klutnom zagrebačkom klubu Sax!I ove sezone u jazz ciklusu ponovno nas očekuju brojne glazbene poslastice.

Čast da sa svojim programom otvori slavljeničku seznu ima ugledni hrvatski jazz pijanist i skladatelj Matija Dedić koji će nastupiti sa svojim triom, koji je nakon gotovo 20 godina ponovno u izvornoj postavi. Posebna gošća večeri bit će Maja Bajamić.

Koncert Matija Dedić Tria će nas vratiti u prošlost i gurnuti u budućnost muziciranjem tri legende improvizirane glazbe i jazza, tri virtuoza: Matije Dedića, Žige Goloba i Krunoslava Levačića.

Uvjereni smo da će svi ljubitelji jazza i dobre glazbe doći na svoje, a najavljena večer biti idealna za opušteni večernji izlazak u kojem možete pronaći trenutak za sebe i uživati u opuštenoj atmosferi uz vrhunsku jazz glazbu.

03.10.2016. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh