« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SJAJNO!

Martina Kuntić razveselila pet odličnih zagrebačkih maturantica svojim unikatnim haljinama

Unikatno rađene haljine zagrebačkim maturanticama predane su prije nekoliko dana, a nakon održanih prvih maturalnih večeri i nadalje pristižu želje maturantica

Martina Kuntić razveselila maturantice
Martina Kuntić razveselila maturantice (Martina Kuntić)
Više o

Martina Kuntić

,

maturalne haljine

 "Zahvaljujem Martini jer je svojom kreacijom uljepšala za mene važnu večer. Zahvaljujem joj se puno na ovako lijepom iskustvu, a ova nagrada vratila mi je nadu u faktor života - sreću, na kojeg rijetko kada računam. Drago mi je što je Martina Kuntić samostalna i uspješna poslovna žena koja nije zaboravila što znači nekome pomoći i nekog usrećiti. Ovo iskustvo mi je ulilo želju za samostalnošću i nadam se da ću i ja jednog dana kao mlada poslovna žena, usrećiti nekoga kao što je poduzetnica Martina Kuntić usrećila mene," riječi su maturantice, odlične učenice koja je uz još četiri svoje vršnjakinje osvojila unikatnu, ručno rađenu svečanu haljinu za maturalnu večeru.

Haljine je marljivim zagrebačkim maturanticama koje su cijelo srednjoškolsko obrazovanje prošle s odličnim uspjehom, darovala mlada uspješna poduzetnica Martina Kuntić (28), svjesna da svaka vlast, bez obzira na političku opciju, nedovoljno ulaže u obrazovanje, napose ono koje će otvarati radna mjesta na realnom sektoru i razvijati domaće žensko poduzetništvo. U cilju probuditi u djevojaka poduzetnički duh i usmjeriti njihovu poslovnu karijeru prema otvaranju vlastitih tvrtki, a budućem putu prema vlastitom biznisu sada će ih podsjećati i darovane haljine iz kolekcije Agjamal posebno dizajniranom za maturalnu večeru.

 "I sama sam nakon obrazovanja i završetka fakulteta bila na Zavodu za zapošljavanje, imala nezahvalnu i neuspješnu potragu za poslom dok se nisam odlučila preuzeti stvari u ruke i otvoriti vlastitu tvrtku prije godinu dana, time osnažiti egzistencijalno ne samo sebe, nego poticati i tržišni uspjeh ženskog poduzetništva," istaknula je poduzetnica Martina Kuntić svoju namjeru.

Unikatno rađene haljine zagrebačkim maturanticama predane su prije nekoliko dana, a nakon održanih prvih maturalnih večeri i nadalje pristižu želje maturantica koje nisu osvojile haljine za ovom jedinstvenom nagradom mlade poduzetnice Martine Kuntić.

Osim darovanja haljina, Virtualni ženski poduzetnički centar koji je pomogao u odabiru najboljih maturantica, djevojkama koje su dobile dar, istaknuta je i iznimna poduzetnička karijera dizajnerice.

Ova je poduzetnica, inače iz Križevaca, prošle godine vrlo uspješno započela vlastiti posao otvaranjem tvrtke Dimora d.o.o. koja danas osigurava posao za najmanje četiri povremena i stalna zaposlenika, te je vrlo brzo od otvaranja došla u poziciju širenja i na inozemno tržište, posebice u Sjedinjene Američke Države s vlastitim modnim brandom Agjamal linijom Beach - party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina.

 "Poduzetništvo je puno izazova, stranputica i neizvjesnosti, no za odlučne, samosvjesne i ambiciozne žene, koje se ne boje izazova realnog tržišta, pruža najbolju mogućnost da se realiziraju. Upravo s tim ciljem, kako bi uspješne zagrebačke maturantice upoznale kvalitete ženskog poduzetništva i razmišljale o vlastitom biznisu, kroz darivanje maturalnih haljina, želim ih potaknuti da sebi daruju puno više - financijsku neovisnost i uspjeh otvaranjem vlastitih tvrtki," komentirala je svoju inicijativu Martina Kuntić.

10.06.2016. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh