« Film
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
SINATRA

Martin Scorsese želi da Al Pacino glumi Franka Sinatru

Za snimanje biografskog filma o Franku Sinatri poznati redatelj Martin Scorsese odabrao je svog favorita

(Getty Images)
Više o

Martin Scorsese

,

biografski film

,

La Nina

Al Pacino glumit će Franka Sinatru u biografskom filmu legendarnog pjevača, bar ako se pita Martina Scorsesea. No još se šuška oko toga tko će igrati glumca poznatog po mafijaškim vezama isto koliko i po pjevačkom talentu.

U listopadu je The Observer objavio da se bitka vodi između Georgea Clooneya, Leonarda DiCaprija te Johhnyja Deppa. U intervjuu za indijske novine The Hindu Scorsese je izdvojio Al Pacina kao svoj izbor.

„Moram izabrati glumca koji će Sinatru oživjeti na ekranu". Reko je i da bi Robert de Niro bio dobar kao Dean Martin."

Redatelj je najavio da će se film bazirati na nekoliko perioda Sinatrinog života, predlažući čak i da ga igra više glumaca.

Rekao je i: „ Ne možemo proći kroz najveće hitove Franka Sinatre. Već smo probali. Jednostavno se ne može. Zato je drugi način da imamo tri ili četiri različitih Sinatri- mladog, starijeg, srednjih godina."

Moglo bi doći do nekih problema oko postavljanja projekta na platno, jer kao i svako kino ostvarenje treba srediti glazbena prava, koje drži Tina Sinatra, Frankova kćer.

Ona kaže da joj se više sviđa malo nježniji film, koji se neće oslanjati na tamnu stranu Frankovog života, a rekla je da bi ona za ulogu uzela Georgea Clooneya.

26.05.2010. 15:41:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh