« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
NEMA RECESIJE

Marković: HNS izvrsno posluje i to nekima smeta

Da me hrvatska javnost bira, pobijedio bih s više od pedeset posto, samouvjeren je Vlatko Marković, a o Igoru Štimcu ne želi raspravljati

Vlatko Marković
Vlatko Marković (Drago Sopta/Cropix)
Više o

HNS

,

Igor Štimac

,

Vlatko Marković

,

Hrvatski nogometni savez

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Vlatko Marković gostovao je na video-cahtu tportala uvjeren kako će pobijediti u skorašnjim izborima za novog predsjednika HNS-a.

"Da me hrvatska javnost bira, pobijedio bih s više od pedeset posto. Činjenice su da kod nas u savezu nema recesije, da izvrsno poslujemo i to pojedinicima smeta," kazao je samouvjereno Marković naglasivši kako nema namjeru raspravljati o protukandidatu Igoru Štimcu koji je uptužio vrh HNS-a da ''putuje po Hrvatskoj s crnim torbama i kupuje glasove''.

"Nemam namjeru raspravljati sa Štimcem i komentirati njegove izjave. Moj odvjetnik će ionako prije izbora njemu poslati jedno pismo. Što se crnih torbi tiče, zbog toga će netko morati ići na sud," poručio je Marković.

Čelnik hrvatskog nogometa osvrnuo se i na skandal koji je izbio zbog njegovih izjava o homoseksualcima zbog kojih je Uefa otvorila postupak protiv njega.

"To je u stanovitim novinama dodano. Hrvatski nogometni savez odmah je reagirao i ispričao se ljudima koji su se osjetili povrijeđeni. Imao sam telefonske razgovore s Nyonom i to će biti riješeno. Mediji svašta pišu. Vlatko Marković je katolik i znamo kako se Sveti Otac postavio po tom pitanju. Njegovu misao slijedim'', rekao je Marković čestitavši izborniku Slavenu Biliću na sjajnim rezultatima hrvatske vrste u ovoj godini.

"Izbor Slavena Bilića bio je pun pogodak. On je vrhunski intelektualac, okružen velikim nogometnim imenima, i koji sve podređuje svom poslu," poručio je Marković.

Jedno od neizostavnih pitanja bilo je o Zdravku Mamiću. "Sâm Bog ga je poslao u Dinamo. Da nije bilo njega, a ni predsjednika Barišića, profesora Tomca, gospodina Đurašina, Dinamo ne bi bio to što jest," zaključio je predsjednik HNS-a. (hina/metro-portal)

19.11.2010. 16:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    19.11.2010. 16:07
    možda to pederima smeta? :D
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh