« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Marko Ramljak Band – promocija albuma u klubu Sax!

Promocija novog albuma Marko Ramljak Banda "Mindset Live" održat će se 15. ožujka u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!

Mindset live u SAX!-u
Mindset live u SAX!-u (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Marko Ramljak Band

Album "Mindset Live" nastao je nakon niza koncertnih promocija studijskog albuma "Mindset" (2015.). Glazba na albumu je u potpunosti autorski rad violiniste Marka Ramljaka i stilski je neodređena, sadrži elemente jazza, etna, funka, rocka i bluesa. Album je ispunjen intenzivnom energijom, prepunom dinamike, improvizacije i 'on the spot' muziciranja. 

Na promotivnom koncertu 15.ožujka u Saxu Marko Ramljak Band publici će predstaviti skladbe s novog albuma "Mindset Live". O albumu sam Marko kaže: „Veoma sam sretan i zahvalan što u bendu imam sjajne glazbenike koji su doprinijeli u stvaranju ove fantastične atmosfere koja je zabilježena u dvorani Plesnog foruma u Celju 8. travnja ove 2016 godine. Ovaj album je primjer evolucije mojeg autorskog opusa."

Marko Ramljak Band čine: Marko Ramljak (violina), Branimir Gazdik (bubnjevi), Luka Veselinović (bas), Maasej Kovačević (klavijature), Lenart Krečič (saksofon) i Hrvoje Rupčić (udaraljke).

....bajkovito putovanje u kojem ima mjesta za sve one otvorena duha, spremne na putovanje, upoznavanje novoga, drukčijega.... - Davor Hrvoj (Cantus)

Ulaz na koncert je besplatan.

14.03.2017. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh