« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DOĐI PO JOŠ

Mario Huljev predstavio novi album

U prostorijama bivše tvornice Katran, među publikom, prijateljima, kolegama te predstavnicima medija, Mario je održao koncertnu promociju

Sjajna promocija u Katranu
Sjajna promocija u Katranu (Menart)
Više o

Mario Huljev

,

Dođi po još

Ni veliko nevrijeme i kiša sinoć u Zagrebu nisu spriječili mnoge da izađu iz kuća i provjere što je Mario Huljev pripremio na svom drugom studijskom albumu „Dođi po još". U prostorijama bivše tvornice Katran, među publikom, prijateljima, kolegama te predstavnicima medija, Mario je održao koncertnu promociju. 

Njegov snažni i specifični glas sinoć je osvojio sve prisutne i pokazao zašto je ove godine nominiran za Porin u kategoriji za najbolji muški vokal s pjesmom „Budi tu" s kojom je u konkurenciji s Massimom i Oliverom. U ležernoj atmosferi kojoj je doprinio domaćin Mario Petreković, Huljev je predstavio većinu pjesama s novog albuma te mali dio starih pjesama poput „Ti",„Hajde pusti brige sve" i „Sretan sam".

Na koncertu koji je trajao otprilike sat vremena, najviše pažnje zadobio je provokativnim, aktualnim singlom „Dođi po još"  kojeg je izveo dva puta.

Novi album još je zreliji nastavak na prethodnika „Igra pod suncem" s kojim se predstavio široj glazbenoj publici pa je tako prošle godine nagrađen Porinom za najboljeg debitanta. Priznanje struke bilo je svojevrsni vjetar u leđa te se ljubav prema glazbi, talent i predanost  najbolje vide na 11 novih pjesama koliko ih je na albumu. Provjerena ekipa koja je radila na prošlom albumu, nastavila je rad i na ovom pa su ponovo većinski autori pjesama Silvio Pasarić i Mario Huljev.

Na uvodnoj pjesmi „Novo" autor teksta je Arsen Dedić dok je klavirsku dionicu odsvirao Matija Dedić.

Pjesma koja je najavila novi album „Pusti zmaja da leti",  čija je autorica teksta Sandra Sagena, predstavljena je na šibenskoj Šansoni prošle godine, a Mario nagrađen za najboljeg debitanta.

Kao glazbeni gosti na albumu pojavljuju se još Mark Silver na solo gitari u pjesmi „Govore mi", dok su od pratećih muzičara na albumu još svirali Alen Svetopetrić (bas, gitara), Fedor Boić i Gojko Tomljanović (klavir).

Za produkciju je ponovo zaslužan Mark Silver.

Album u cijelosti možete preslušati na sljedećem linku:

Mario Huljev - Dođi Po Još (Full Album)

16.05.2014. 14:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh