« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
JADNA HOBOTNICA

Maradona: Drago mi je što je Paul uginuo

Hobotnica je najveći krivac što smo ispali u četvrtfinalu svjetskog prvenstva od Njemačke, tvrdi Maradona

Diego Maradona
Diego Maradona (Getty Images)
Više o

SP 2010.

,

Diego Maradona

,

zona dijeta

Dok su mnogi sa žaljenjem dočekali vijest o uginuću hobotnice Paula koja je zabavljala svjetsku javnost svojim prognozama za vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, argentinska nogometna legenda Diego Maradona s oduševljenjem je pozdravila 'Paulov odlazak'.

"Drago mi je što je Paul uginuo. Hobotnica je najveći krivac što smo ispali u četvrtfinalu svjetskog prvenstva od Njemačke," kazao je Maradona na Twitteru. "Gauči" su u susretu protiv "elfa" doživjelo debakl izgubivši 0:4, a bila je to posljednja utakmica Maradone za argentinskim kormilom jer je nakon SP-a dobio otkaz.

Paul je uginuo u utorak u akvariju u Oberhausenu 'prirodnom smrću'. Ovaj mekušac iz razreda glavonožaca se proslavio kada je tijekom World Cupa točno predvidio pobjednike osam utakmica. Paul je pogodio da će njemačka reprezentacija u skupini pobijediti Australiju i Ganu, te izgubiti od Srbije. Potom trijumfirati u osmini finala protiv Engleske i u četvrtfinalu protiv Argentine. Nažalost Nijemaca, Paul je bio je točan i u prognozi da će Španjolska u polufinalu biti bolja od "elfa", a potom i da će Španjolci u finalu pobijediti Nizozemsku, te Njemačka u susretu za broncu Urugvaja.

Paul je pobjednike birao tako što je u akvarij dobio dvije identične posude s hranom okićene zastavama sudionica utakmice. Iz koje posude je uzeo hranu, ta bi reprezentacija slavila.(hina/metro-portal)

27.10.2010. 19:39:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    27.10.2010. 23:13
    haha legenda je!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh